Oliebollenverkoop 2018

Handbalvereniging Kwiek bakt ze bruin!

Vrijdag 28 december 2018 verkopen wij als handbalvereniging heerlijke verse, warme oliebollen met of zonder krenten (zonder poedersuiker).

5 oliebollen voor €4,-
10 oliebollen voor €7,-

Bestelling kunt u doorgeven t/m zondag 23 december. Deze actie is bedoeld voor alle betrokken gezinnen van HV Kwiek en is niet bedoelt om mee langs de deuren te gaan om te verkopen.

U kunt de oliebollen bestellen door onderstaand formulier in te vullen.

De opbrengst van deze oliebollenactie gebruiken wij voor de vereniging en komt ten goede van de jeugd- en seniorenleden. De oliebollen kunnen vrijdag 28 december worden opgehaald tussen 14.00 - 16.00 uur in sportkantine Valkenlaan, bij afhalen contant betalen (het liefst gepast).

Geef in onderstaand formulier aan hoeveel oliebollen u graag wilt bestellen. De bestelling gaat per 5 oliebollen, dus wilt u graag 15 oliebollen naturel? Vul dan onderstaand achter oliebollen naturel een 3 in, dan krijgt u 3 x 5 oliebollen naturel = 15 stuks.

Voor- en achternaam
Oliebollen naturel (5 stuks)
Oliebollen met krenten (5 stuks)