Club van 25

Doelstelling:

De club van 25 Kwiek tracht het handbal in Hoogeveen te promoten in de vorm van:

Doelgroepen:

• Jeugd
• Recreanten

Lidmaatschap:

Lid van de club is degene die zijn/haar bijdrage voor het verenigingsjaar heeft betaald. Tevens is het mogelijk dat meerdere personen 1 lidmaatschap aangaan. Bij de tenaamstelling van het lidmaatschap dient echter dan wel 1 naam te worden opgegeven. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. De namen van de leden van de club van 25 worden op een speciaal bord vermeld in Sporthal Valkenlaan en op onze website.

Positie binnen de vereniging

De club van 25 Kwiek valt rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van het dagelijkse bestuur van de handbalvereniging Kwiek. De jaarlijkse financiële afhandeling (€25,00) zal worden voldaan door middel van automatische incasso.

Lid worden?

Wil je ook lid worden van de club van 25, meld je aan bij:  Margrit Ensing (m.koobs1@kpnplanet.nl). Je betaald € 25,- per jaar. Je naam wordt dan vermeld op de website en op een bord in sporthal Valkenlaan.

Leden club van 25

Klik hier voor een overzicht van alle leden van de club van 25