ledenshop

In samenwerking met onze sponsor Combi Sport en Deventrade is er nu voor onze vereniging een eigen webshop.

Klik hier voor de link naar onze webshop!

In de webshop staan nu specifiek t-shirts, broekjes, polo's, sweaters en trainingspakken in de clublijn, te weten de "Team-line" van Hummel. Daarnaast  zijn  er ook andere artikelen als sokken en ballen, maar ook tassen.
Deze artikelen worden voor onze leden allemaal met een korting aangeboden (extra korting door Combi Sport).
De kleding wordt geleverd inclusief Kwiek Logo en voor de tassen zelf inclussief bedrukking met naam.

Kortom, als je een eigen shirt van kwiek wil hebben met je naam erop of die altjd mooie en fijne sokken van Hummel in onze mooie blauwe kwiekkleur dan kun je die nu zelf bestellen!