Lid worden

Voor je lid wordt, is het mogelijk om drie keer geheel vrijblijvend mee te trainen. Wil je daarna lid worden, vraag dan aan je trainer een inschrijfformulier, deze kan je dan ingevuld weer inleveren bij je trainer. Je kan het formulier ook downloaden via de link onderaan deze pagina.

Klik hier voor leeftijdscategorieën en contributietarief

Om lid te worden, download het inschrijfformulier hier

Als peildatum wordt 31 december gehanteerd. Bij meerdere gezinsleden die lid zijn (vanaf Mini’s) is er een korting van € 0,50 p.p.p.m. vanaf het tweede lid. Bij betaling per jaar is er een korting van 5%. Vanaf Mini t/m B jeugd wordt € 1,25 reisgeld per maand betaald. Genoemde bedragen zijn incl. reisgeld maar excl. Bond en afdelings contributie welke 1x per jaar wordt geïncasseerd.

De contributie wordt maandelijks geïncasseerd door middel van automatische incasso. Opzegging lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk bij de ledenadministratie en tenminste één maand van te voren.

Ledenadministratie:

Bas Krom