NIEUWS

Kampioenswedstrijd Heren C-Jeugd!!

Zondag is het zover, dan worden (zo goed als zeker) onze Heren C Kampioen! Dus kom allen naar Sporthal Valkenlaan en vier het feestje mee. Lees meer »

Nieuwjaarsgala Kwiek 2019

Het nieuwe jaar is weer goed van start gegaan bij handbalvereniging Kwiek. De teams laten mooie wedstrijden zien en er worden veel wedstrijden gewonnen. Om er ook dit jaar weer een mooi jaar van te maken, organiseert de ATC een Nieuwjaarsgala! Lees meer »

Leuke actie in onze webshop

Kadootje van sinterklaas in de ledenshop Lees meer »

Dames 1 verliest eerste competitie wedstrijd

Afgelopen zaterdagavond speelde dames 1 haar eerste competitiewedstrijd in de eerste klasse tegen HVE2000. Helaas gingen de meiden nipt ten onder in Erica. Lees meer »

De handbal dames van Kwiek

De dames van Kwiek werken gestaag aan hun seizoensstart Lees meer »

De handbal dames van Kwiek bereiden zich voor op de competitie.

Na het kampioenschap en de promotie vorig seizoen gaan de dames in de 1ste klasse spelen. Erg spannend om nieuwe teams tegen te komen, het gaat allemaal net een tikje sneller in de 1ste klasse zegt de nieuwe trainer Ron Stege. Lees meer »

Handbaltoernooi HV Kwiek september 2018

De zomer staat voor de deur en het handballen in de zaal ligt even stil. Maar niet voor lang want in het tweede weekend van september organiseert HV Kwiek hun eigen handbaltoernooi. Lees meer »

Heren volgen het goede voorbeeld van de C-jongens!

Gisteren waren het de C-jongens die de eerste prijs mee naar Hoogeveen namen, vandaag waren het de Heren van Kwiek die de felbegeerde beker mee naar huis namen! Lees meer »

Jongens C-jeugd winnen Hunzetoernooi

Op zaterdag 16 juni kwamen er 3 teams van Kwiek in actie op het Hunzetoernooi 2018 Lees meer »

Quiz night!

Kom, als afsluiting van dit seizoen, naar de pub quiz van HV Kwiek! Zaterdag 30 juni om 20.00 uur start de quiz in sportkantine Valkenlaan, inloop vanaf 19.30 uur en entree €2,-. Lees meer »

Inschrijving handbaltoernooi HV Kwiek 2018 gesloten!

De inschrijving voor ons eigen handbaltoernooi is gesloten en het toernooi voor 2018 zit VOL. Lees meer »

De inschrijving voor ons eigen handbaltoernooi is geopend!

Het tweede weekend van september organiseert HV Kwiek ieder jaar een eigen handbaltoernooi ter voorbereiding op het seizoen. Dit jaar valt dit op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september. Wilt u mee doen? Geef jullie team dan nu op want vol is vol! Lees meer »

Verenigingsontbijt 2018

Ook dit jaar was het verenigingsontbijt weer een groot succes! Lees meer »

Verenigingsontbijt HV Kwiek 2018

De activiteitencommissie organiseert dit jaar weer een overheerlijk verenigingsontbijt. Zondag 25 maart is het laatste thuisprogramma en moet (bijna) ieder team spelen. Aangezien iedereen toch moet ontbijten, leek het ons leuk om dit gezamenlijk te doen. Lees meer »

Voorjaarsvakantie!!!!

Gelukkig heerlijk droog weer en een leuke activiteit voor alle jeugdleden van HV Kwiek. Lees meer »

De meeste punten werden op zaterdag verdeeld

Afgelopen weekend waren er weer redelijk veel wedstrijden en afgelopen dinsdag de kraker tussen Midweek 1 en Midweek 2 Lees meer »

Veel mooie handbalresultaten afgelopen week voor Kwiek

Afgelopen week waren veel teams vrij, maar de teams die het veld in moesten hebben het publiek laten smullen. Lees meer »

Veel moeilijke frieze tegenstanders deze week

Hoe vergaat het onze teams deze week? Er stonden 4 uitwedstrijden op het programma Lees meer »

Spectaculaire overwinningen en leerzame wedstrijden

Het nieuwe jaar is weer mooi van start gegaan. Vorige week zondag zijn de nodige wedstrijden al weer gespeeld en afgelopen week was het weer goed raak. Lees meer »

Nieuwjaarsreceptie HV Kwiek 2018

Zondag 14 januari is het zo ver, dan is het tijd om te proosten op een gezond en vooral sportief Nieuw jaar! Lees meer »

Wie pakt de laatste punten voor de kerstvakantie ?

Op de laatste competitiezondag van 2017 werden er weer heel wat punten verzameld in Hollandscheveld. Lees meer »

Tweede ronde bekercompetitie heren 1

Komt allen dinsdag 19 december naar sporthal Valkenlaan om de heren van Kwiek naar de volgende ronde te schreeuwen! Lees meer »

Een winterse zondag

Op deze witte winterse zondag 10 december kwamen er 3 teams in actie. Lees meer »

Doe mee met het Après-ski familie toernooi!

Die skischoenen vervangen wij door sportschoenen, die hopelijk wel comfortabel zitten! Samen handballen in combinatie met gezellige feestsferen, willen wij graag met jou en je familie hier een feestje van maken. Jij komt toch ook?! Lees meer »

Vol verwachting klopt ons hart!

Met de Sintviering voor de deur, moesten er afgelopen weekend wel mooie cadeaus uitgedeeld worden! Lees meer »

Groot Pietenfeest bij de jeugd van Kwiek!

Dinsdag 28 november was er een Pietentraining georganiseerd voor de F- en de E- jeugd van HV Kwiek. Lees meer »

De teams van Kwiek zijn op stoom!

Afgelopen week kwamen bijna alle teams in actie en er werden veel punten mee naar Hoogeveen genomen. Hoe staan we er eigenlijk voor zo na bijna 2 maanden competitie ? Lees meer »

Punten voor alle teams van Kwiek!

Afgelopen weekend hebben veel teams weer mogen knallen in het veld en met goede resultaten, want alle teams wisten punten in Hoogeveen te houden. Lees meer »

Een week waarin (bijna) alle teams van Kwiek aan de bak moesten

Veel punten wist Kwiek afgelopen week binnen te slepen met mooie overwinningen, maar ook hadden wij te kampen met zware tegenstanders. Pupillen Femke en Jens is het gelukt om de teams wat extra kracht te geven omhet allerbeste handbal te kunnen laten zien Lees meer »

Van Slagharen in de vakantie naar de jacht op de punten in de uitwedstrijden

Na de herfstvakantie mochten er weer 5 teams aan de bak in een uitwedstrijd. De overige teams konden nog even genieten van het uurtje extra. Lees meer »

Attractiepark Slagharen voor alle jeugdleden van Kwiek!

In de herfstvakantie geen training voor de kinderen van Kwiek, maar wel een leuke activiteit voor de gezelligheid. Lees meer »

Handballend een rustige week voor de teams van HV Kwiek

In verband met de herfstvakantie geen wedstrijden dit weekend, maar afgelopen week hebben wel beide midweek teams gespeeld. Lees meer »

Super weekend voor de teams van HV Kwiek!

De competitie is weer in volle gang! Ondanks dat niet alle teams hoefde te spelen, waren er dit weekend mooie handbal skills te zien. Lees meer »

Goed spel maar helaas wisselende resultaten in week 2

IMG-20171008-WA0022.jpg De eerste wedstrijden voor de midweek teams en een uitgebreid uit programma voor de weekend teams!! Lees meer »

De kop is eraf......

De eerste competitiedag van het seizoen 2017-2018 voor ons is van start gegaan, 6 van de 10 teams kwamen vandaag in actie. Lees meer »

Pub Quiz HV Kwiek in onze eigen pub aan de Valkenlaan!

Vrijdag 20 oktober organiseert Kwiek voor het eerst een eigen Pub Quiz voor alle leden, ouders van leden en gasten. Geef je nu op met jou team of individueel en mis deze gezellige avond niet! Lees meer »

Start competitie 2017-2018!

Komende zondag (1 oktober) is het dan EINDELIJK weer zo ver, de wedstrijden gaan weer beginnen! Lees meer »

Gezocht: handballers voor het nieuwe seizoen

Kwiek_-_DOS_2_22-12-2013.jpg Heb jij interesse in handbal. Kom dan meetrainen en ervaar hoe leuk deze sport is. Zowel bij de jeugd als bij de senioren is er in alle categorieën/leeftijden nog plek voor nieuwe spelers. Hierbij de trainingstijden vanaf dinsdag 5 september. Lees meer »

Er is nog plek tijdens het HV Kwiek handbaltoernooi 2017, geef jou team nu op!

Alweer zin in het nieuwe handbalseizoen? Uiteraard start HV Kwiek het nieuwe seizoen met een handbaltoernooi om weer een beetje in het wedstrijdritme te komen. Zin om deel te nemen? Geef je nu op! Lees meer »

Foto's toernooien en andere evenementen

Helaas is er nog steeds een probleem omtrent het uploaden van de foto's op de website. Lees meer »

Geslaagd "beach-event" op ons eigen beach bij de Dolfijn

Afgelopen zondag werd onder tropische omstandigheden ons eigen beachtoernooitje afgewerkt. Lees meer »

Pinkstertoernooi 2017

Ook dit jaar zal HV Kwiek weer deelnemen aan het Pinkstertoernooi van HV United in Breda. Lees meer »

Week 21 / na een heerlijk ontbijt volgt een teleurstellende dag

Beslissingen vallen dit seizoen in slechts een aantal speelrondes. In de laatste speelronden vallen dit seizoen echt de beslissingen voor onze dames 1, 2 en A. Lees meer »

Week 19 was te spannend om verslag te doen, hiervan te zijn hersteld doen we week 20 in een notendop

Hoewel ik nog even niet weet of dat gaat lukken. Dames A moest namelijk donderdagavond al even de punten in Gieten ophalen om zich daarna voor de echte finale op te gaan maken. Helaas liep het allemaal even anders. Lees meer »

Verenigingsontbijt zondag 26 maart 2017!

De activiteitencommissie organiseert dit jaar een verenigingsontbijt. Zondag 26 maart moet (bijna) ieder team spelen en iedereen moet toch wat eten voor de wedstrijd! Lees meer »

Dames HV Kwiek winnen van koploper SVWW

Afgelopen zondag speelde de Dames 1 van HV Kwiek tegen SVVW uit Westerbork. Willen de dames van Kwiek nog aanspraak maken op het kampioenschap dan moet deze wedstrijd gewonnen worden. Lees meer »

Week 18 / de ontknoping nadert, spanning alom!!!

Iedereen met een blauw-wit Kwiekhart gaat zo langzamerhand met zweet in de handen naar de hal en zal in de komende week of weken een verhoogde hartslag hebben tijdens de wedstrijden. Lees meer »

Dames 1 HV Kwiek wint moeizaam van VAKO

Na 2 weken vrij te zijn geweest moesten de dames van HV Kwiek afgelopen zondag een uitwedstrijd spelen tegen VAKO uit Vries. HV Kwiek staat nog steeds 3de op de ranglijst VAKO staat 5de om zicht te houden op de bovenste plaatsen moet er gewonnen worden. Lees meer »

Week 17 1/2 Alaaf!

Het is niet helemaal duidelijk of de twee gespeelde wedstrijden nu onder speelronde 18 vallen of ergens tussenin. Voor de resultaten maakt het echter niet uit. Lees meer »

Geen training voor F/E/D jeugd in de vakantie

Wegens de vakantie is er geen training voor de jongste jeugd. Lees meer »

Week 17 / de beslissende fase breekt nu echt aan!

Het einde van de zaalcompetitie komt op ons af. Al weken speelt de vraag redden we het of redden we het niet. Lees meer »

Wedstrijdverslag Dames recreanten 1, SVWW 2 – HV Kwiek 1 van 1 februari 2017

Na de koploper vorige week een punt afgesnoept te hebben, mochten we nu tegen de nummer 2. Lees meer »

Dames 1 Kwiek winnen voor de 5de maal achter elkaar!

Zondag speelden de dames 1 van Kwiek tegen HVZ-vivendi uit Oosterhesselen. Kwiek staan nog steeds op de 3de plaats in het klassement HVZ –Vivendi staat laatste. Lees meer »

Wedstrijdverslag Dames recreanten HV Kwiek 1 – Exito, dinsdag 24 januari 2017

Aantreden tegen de koploper. Een koploper zonder puntenverlies en dat wilden ze graag zo houden. Lees meer »

Dames 1 Kwiek wint opnieuw van SVBO.

Na een weekend vrij te zijn geweest moest Dames 1 van Kwiek een uitwedstrijd spelen tegen dames 2 van SVBO uit Barger-Oosterveld. De thuis wedstrijd werd makkelijk gewonnen met 20-4 maar bij SVBO uit weet je nooit wat voor een tegenstander je treft. Lees meer »

Week 16 / geen uitslagen of standen!?

Vandaag een keer geen uitslagen of standen, deze zijn immers ook wel te vinden op nhv.nl. Misschien goed om eens even stil te staan bij onze gave sport en de beleving hiervan. Lees meer »

Week 15 / De teams maken zich op voor de finales!

Erg wisselende resultaten afgelopen week voor de teams die weer uitvlogen de provincie in of zelfs daarbuiten. Geen al te verre reizen deze keer want Groningen, Westerbork, Beilen, Rolde en Roden werden bezocht. Lees meer »

Wedstrijdverslag Dames recreanten 1, 3 januari 2017 HV Kwiek – SGV

Dat was even de boel bij elkaar pakken zo vlak na de jaarwisseling. Veel app verkeer om te kijken wie er nu wel en wie er nu niet zou zijn. Nadat de kruitdampen opgelost waren bleek dat Petra, Demi, Melanie en Marjo niet mee zouden doen. Lees meer »

Alles mag op woensdag!

In de voorjaarsvakantie wordt er voor alle jeugdleden van HV Kwiek leuke activiteiten georganiseerd in sportkantine Valkenlaan. Lees meer »

Week 14 / Gezellig druk in de hal, vooral bij de jeugd!

Het valt op dat het zondag weer erg gezellig druk was in de hal. Vooral bij de E en D-jeugd wedstrijden zien we veel ouders en opa's en oma's in de hal maar ook steeds meer jeugd. Lees meer »

Week 13 / erop of eronder

De week waarin de D-jeugd in de nieuwe poule haar 1ste tegenstander trof, waar dames 1 en dames 2 willen aanhaken bij de kop posities en waar de E-jeugd weer puntjes wilde sprokkelen. En hoe ging het? Erop of eronder? Lees meer »

Week 12 / Er werd geschiedenis geschreven

Zondag 8 januari, een memorabele dag voor Handbalvereniging Kwiek. Het Jubileumjaar werd in stijl afgesloten met een 4-tal thuiswedstrijden. Lees meer »

Jubileum afsluiting HV Kwiek

Zondag 8 januari is het zo ver, de Jubileum afsluiting van HV Kwiek! Deze hele dag staat in het teken van handbal, gezelligheid en activiteiten. Lees meer »

Nieuwsbrief januari 2017

De Nieuwsbrief van januari is uit! Lees al het nieuws gauw en blijf op de hoogte van alle zaken binnen HV Kwiek. Lees meer »

Jubileumdag HV Kwiek

Op 8 januari 2017 is de Nieuwjaarsborrel, sluiting jubileumseizoen, huldiging D- team, verkiezing jeugdspelers en talenten van het jaar en ieder lid krijgt een schitterend jubileumcadeau. Lees meer »

Familie Oliebollen toernooi 2016

Donderdag 29 december was de dag om het mooie jaar 2016 af te sluiten. Dit deed Kwiek niet alleen met de leden, maar ook hadden de leden er voor gezorgd dat familie, vrienden, buren en bekenden er bij waren. Lees meer »

Week 11 Stond in het teken van de laatste kans op de Herbmeister Titel

Het was weer een spannend weekend waarin hard gestreden werd om de laatste kans om bovenaan te eindigen voor de kerstvakantie. Lees meer »

Dames recreanten, HV Kwiek 2 – HV Kwiek 1 op 6 december 2016

Toch niet best. Deze wedstrijd was gepland op 13 december, maar we moesten wijken, want de bond had de bekerwedstrijd van Heren 1 op deze datum gepland. Lees meer »

Hup Harry Hup

Een aanmoediging die we gelukkig veel horen binnen onze vereniging.... Lees meer »

Week 10 / Geen cadeaus tijdens Sinterkerst voor Kwiek

Hard werkend werden er 2 van de 6 duels gewonnen dit weekend door de teams van Kwiek. Lees meer »

Handbaldames Kwiek 1 verspelen 2e plaats

De Kwiek dames 1 moesten zondag een uitwedstrijd spelen tegen HVC, in Emmer-Compascuum. HVC en Kwiek verdelen de 2e positie en winst was voor beide zeer belangrijk. Lees meer »

Wedstrijdverslag dames Recreanten 1, HV Kwiek - HVR van 22 november 2016

Vorige wedstrijd gelijk gespeeld. Nu dan maar voor de volle winst. Irma heeft van de dokter weer groen licht gekregen, dus staat ze weer onder de lat en Kelly kan het blauwe shirt weer aan. Lees meer »

Wedstrijdverslag dames Recreanten 1, HVZ-Vivendi // HV Kwiek van 9 november 2016

Na 2 verloren wedstrijden waren we erop gebrand om de zaken dit maal om te keren. Op bijna volle sterkte vertrokken we richting Oosterhesselen. Het recreatiehandbal is in trek, want sinds het begin van het seizoen konden we al 3 nieuwe leden noteren. Lees meer »

Komt allen dinsdag 13 december naar Sporthal Valkenlaan voor onze MANNEN!!

Dinsdag 13 december spelen de heren van Kwiek een landelijke bekerwedstrijd tegen Cometas 2. Na een aantal tegenslagen afgelopen jaar, gunnen wij het onze Mannen om een ronde verder te komen! Dus kom allen naar de sporthal voor een mooie wedstrijd! Lees meer »

Nieuwsbrief december

De Nieuwsbrief van de maand december is weer rond gestuurd. LET OP, in de Nieuwsbrief via de mail staat twee kleine foutjes in het programma. Bekijk hier de juiste versie! Lees meer »

Week 9 / Komt er nog een Herbstmeister uit Hoogeveen?

Zo langzamerhand nadert onze winterstop....hoewel winterstop. Met kerst en oud&nieuw geen handbal maar op 8 januari gaan we weer helemaal los! Lees meer »

OLIEBOLLEN TOERNOOI 2016, donderdag 29 december!

Zin in een avond handbal en gezelligheid met de hele familie? Dit is je kans!!! Lees meer »

Week 8 / Dames Midweek 1 kruipt uit het dal en heren staan rode lantaarn af.

week_8.jpg Het was weer een enerverende week vol spanning en sensatie! Lees meer »

Week 7 / Zelfs de Voorzitter kreeg het Spaans benauwd

Topduel bij de D-jeugd onbeslist en tot na het laatste fluitsignaal spannend. Lees meer »

Volop strijd tijdens schoolhandbaltoernooi voor groep 3&4

In sporthal Trasselt was het deze week de beurt aan de groepen 3&4 om uit te maken wie kampioen van Hoogeveen zou worden. Lees meer »

Week 6 / Makkers staakt uw wild geraas

Coach het moet zo en zo, scheids 2x stuit, hé Piet gooi die bal er nu eens in! Lees meer »

Schoonhandbal voor groep 5&6 barst uit zijn voegen

222.jpg In een tijdsbestek van amper 4 uur werd vanmiddag in sporthal Valkenlaan, thuishal van Handbalvereniging Kwiek, het schoolhandbaltoernooi voor groep 5&6 gespeeld. Lees meer »

Week 5 / We worden verwend met mooi handbal in Hoogeveen!

Een bomvol thuisprogramma afgelopen zondag leverden mooie overwinningen op voor dames 1, dames 2 en gemengd D. Lees meer »

Nieuwsbrief november

Het is weer een nieuwe maand, tijd voor meer nieuws! Lees alles in de Nieuwsbrief van november. Lees meer »

Week 4 / Still going strong!

Een thuisprogramma met 4 duels en de E-jeugd in Emmen tegen E&O3. Vijf duels, 10 punten, doelsaldo +42 (92-50), we gaan goed! Lees meer »

Mooie start voor HV Kwiek van het handbalseizoen 2016/2017

Het handbalseizoen is in volle gang en de eerste wedstrijden zijn gespeeld! Dat houdt in dat er een kleine opmaak gemaakt kan worden van de competitie. Lees meer »

Wedstrijdverslag dames Recreanten 1

11-10-2016 HV Kwiek 1 – SVWW 2, een week na het debacle in Sleen mochten we opnieuw aantreden. Opnieuw konden we een nieuwe speelster begroeten, Demi maakte haar opwachting. Lees meer »

Seizoen dames recreanten geopend!

03-10-2016 Exito – HV Kwiek 1, de aftrap van het seizoen 2016/2017 was gelijk tegen 1 van de betere ploegen uit de competitie. Een goed geolied team, waar een paar beste schutters in zitten. Lees meer »

Week 3 / Een goed begin van de herfstvakantie!

Het kopje doet vermoeden dat alles koek en ei was maar dat is niet helemaal het geval. Lees meer »

Week 2 / Op weg naar de winterstop.

Gezien het aantal vergaarde competitiepunten het afgelopen weekend zou ik zeggen…op naar de winterstop! Het verzoek was 6 punten uit 4 duels en met overwinningen voor Dames 1, Dames 2 en de gemengd D werd dit ook een feit. Lees meer »

Dames 1 van Kwiek beginnen seizoen met overwinning!

Groningen, zondag 8-1-2016; Studenten handbalvereniging Cirkeltijgers uit Groningen was de eerste tegenstander van de Kwiek dames. Lees meer »

WEEK 1 / De bal rolt weer: 8 uit 10 is de score!

Veelbelovende cijfers tijdens het afgelopen speelweekend. Lees meer »

Aftrapt seizoen 2016/2017

Het eerste weekend van oktober is het seizoen van start gegaan. De competitie 2016/2017 gaat beginnen! Lees meer »

Nieuwsbrief oktober

Up to date blijven van alle zaken die spelen binnen de vereniging? Lees alles in de Nieuwsbrief van HV Kwiek. Lees meer »

Zwemmen met HV Kwiek!

In de herfstvakantie organiseert de ATC uiteraard weer een activiteit voor alle jeugdleden!Dit jaar gaan we zwemmen in Emmen. Lees meer »

HV Kwiek handbaltoernooi 2016

Hoogeveen - Het traditionele Kwiektoernooi, voorafgaand aan het nieuwe seizoen bestond dit jaar voor het eerst uit liefst drie dagen handbal in de Valkenlaan. Lees meer »

D-jeugd los met nieuwe spelvisie

WP_20160904_015.jpg Afgelopen zondag was de kick-off voor het nieuwe seizoen voor de D-jeugd. Er naar Roden getogen om tijdens het spelvisietoernooi van het NHV te ontdekken wat de nieuwe visie is. Lees meer »

Nieuw handbal seizoen weer van start

Het seizoen 2016-2017 is weer begonnen! Lees meer »

A-jeugd Kwiek zevende op NK beachhandbal 2016

Hoogeveen - Het NK beachhandbal in Biddinghuizen werd dit weekend gehouden. De dames A-jeugd van Kwiek hadden door twee goede kwalificatietoernooien (twee keer tweede) zich als zevende geplaatst voor het NK waar er maar voor acht teams plaats was. Lees meer »

Jubileumtoernooi F-jeugd zeer geslaagd

Het jubileumtoernooi van de F-jeugd op zaterdag 11 juni was een zeer geslaagd. Lees meer »

Nieuwsbrief juni 2016

Voor een update, lees hier de Nieuwsbrief van juni. Lees meer »

Gratis meetrainen in de maand juni bij HV Kwiek

2905.jpg Altijd al een keer willen handballen? Kom dan gratis mee trainen. Lees meer »

Dames recreanten HV Kwiek - Exito 12 april 2016

Benieuwd hoe het de dames recreanten is vergaan tegen Exito? Lees het hieronder! Lees meer »

Jubileum dag 11 juni 2016

Flyer_A5_jubileumfeest_HRbuffetv32.jpg Zaterdag 11 juni 2016 starten we ons jubileumjaar met een gezellige jubileumdag. Lees meer »

Verslag jaarvergadering 2016

In april heeft de ledenvergadering weer plaatsgevonden. Hiervan is het verslag te lezen op onze website onder het kopje "bestuur". Lees meer »

Nieuwsbrief HV Kwiek

Voor de maand mei is de Nieuwsbrief weer klaar. U vindt hem onder het kopje "Nieuws". Lees meer »

Wedstrijdverslag dames Recreanten 23 maart 2016, HZV Vivendi – HV Kwiek

Op een mooie woensdagavond op pad naar Oosterhesselen. HZV Vivendi thuis, altijd lastig. We beginnen lekker fanatiek. De zaak zit goed dicht achter. Lees meer »

Opgeven Pinkstertoernooi Breda 2016!

Ook dit jaar gaat HV Kwiek met de A-jeugd en Senioren teams weer naar het Pinkstertoernooi in Breda. Wil jij mee? Geef je dan nu op! Lees meer »

HANDBALDAMES 1 HODO/KWIEK WINNEN MOEIZAAM VAN CONCURRENT

De laatste wedstrijd van het seizoen werd gespeeld in Hollandscheveld, Actief uit Klazienaveen was de tegenstander deze middag. Bij winst konden de dames van Hodo/Kwiek de 5e plaats overnemen van de dames van Actief. Lees meer »

Inschrijving handbaltoernooi HV Kwiek 2016

Vindt u het leuk om een goede voorbereiding te organiseren voor het nieuwe handbalseizoen? Dan is dit jullie kans! Lees meer »

Wedstrijdverslag Dames recreanten Exito – HV Kwiek

De inhaalwedstrijd tegen Exito. Nadat de wedstrijd n.a.v. de rode kaart van Margrit, de vorige keer was gestaakt moest deze nog opnieuw gespeeld worden. Lees meer »

Wedstrijdverslag SVWW 2 – HV Kwiek dames Recreanten

Woensdagavond SVWW-avond. In de altijd koude sporthal van Wijster mochten we aantreden tegen SVWW. Een pot handballen tegen SVWW staat altijd garant voor een spannende, maar gezellige handbalavond Lees meer »

Pascal Doldersum was 3 april pupil van de week

Pascal was zo stoer om bij Heren 1 van Kwiek op de bank te gaan zitten! Lees meer »

Uitnodiging jaarvergadering HV Kwiek 2016

Hierbij nodigen wij alle kwiek-leden en/of ouders uit voor de jaarvergadering van handbalvereniging Kwiek. Lees meer »

DAMES 1 HODO/KWIEK SPELEN SPANNENDE WEDSTRIJD IN GRONINGEN

De handbaldames van Hodo/Kwiek moesten zondag voor de laatste keer dit seizoen een uitwedstrijd. Deze wedstrijd vond plaatst in Groningen en de tegenstander waren de studenten van de Cirkeltijgers. Lees meer »

Zondag 20 maart 2016 waren er twee pupillen, Maud de Vries en Luna van der Sleen

Maud had gekozen om aan te sluiten bij de Dames 1 en Luna bij Heren 1. Lees meer »

Recreanten HV Kwiek – DOS Dwingeloo

16 februari een belangrijke wedstrijd in ons seizoen. DOS is koploper en een aantal speelsters van DOS hebben Hoogeveense roots. Lees meer »

DAMES 1 HODO KWIEK HEBBEN EEN SLECHTE DAG.

Hollandscheveld, zondag 20-3-2016 De handbaldames van Hodo/Kwiek speelde een thuiswedstrijd tegen HVC uit Emmer-Compascuum. Lees meer »

DAMES 1 HODO/KWIEK HEBBEN HET MOEILIJK TEGEN SVBO

Dames 1 van handbalvereniging Hodo/Kwiek ging zondag op bezoek bij het 2e damesteam van SVBO. Op papier een wedstrijd die door de dames uit Hoogeveen gewonnen moest worden. Lees meer »

Vandaag waren er twee pupillen van de week bij Dames 2.

Danique Broens en Tamara Post waren vandaag samen pupil van de week. Lees meer »

Dames 1 Hodo/Kwiek weten de wedstrijd tegen Borger met ruime cijfers te winnen.

Een thuiswedstrijd stond er op het programma voor de dames 1 van kwiek/hodo . Ds.2 van Borger waren de gasten. Lees meer »

Pupil van de week!

Myllan Buiter was op zondag 14 februari Pupil van de week! Lees meer »

HANDBALDAMES HODO/KWIEK 1 KOMEN NET TE KORT

Een zeer spannende wedstrijd tussen Dames Hodo/Kwiek 1 en SVWW uit Wijster hebben de toeschouwers gezien in sporthal de Marke in Hollanscheveld. De dames van Hodo/Kwiek gingen volop voor de winst, maar wisten van te voren dat het lastig zou gaan worden. Lees meer »

Dames Hurry-Up te sterk voor handbaldames 1 Hodo-Kwiek

De dames 2 van Hurry-Up uit Zwartemeer, de koploper in de 2e klasse, ontvingen afgelopen zondag de handbaldames 1 van Hodo/Kwiek. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen eindigden in een 18-18 gelijkspel. Lees meer »

Dames RECREANTEN HV KWIEK - HODO

Het is toch een beetje gek als je tegen meiden moet handballen, die van je eigen vereniging zijn. Af en toe helpen we elkaar uit de brand door elkaar speelsters te lenen en nu moet je tegen elkaar strijden. HEUL APART. Lees meer »

Nieuwe teamfoto's geplaatst

Op de pagina's van heren 1 en 2, dames A en D jeugd zijn nieuwe teamfoto's geplaatst. Lees meer »

DAMES 1 HODO/KWIEK VERSPELEN WEDSTRIJD IN BEGINFASE

Hollandscheveld, 31-1-2016. De dames 3 van E&O waren de tegenstanders van de dames 1 van Hodo/Kwiek. Na 3 verlieswedstrijden, waren de dames van Hodo/Kwiek er zeer op gebrand om deze wedstrijd te winnen. Lees meer »

Nieuwsbrief februari 2016

De nieuwsbrief van februari is klaar en is te lezen onder het kopje "Nieuws" Lees meer »

Pupil van de week!

Zondag 10 januari 2016 is de pupil van de week van start gegaan. Lees meer »

Nieuwjaarsreceptie 2016 en speler van het jaar!

Op zondag 10 januari heeft Kwiek met al zijn leden geproost op een Spetterend en Sportief Nieuw jaar! Lees meer »

Nieuwsbrief HV Kwiek

De nieuwsbrief van januari is klaar en is te lezen onder het kopje "Nieuws" Lees meer »

Eerste nederlaag handbaldames Hodo-Kwiek 1

Het studententeam De Cirkeltijgers uit Groningen waren afgelopen zondag de tegenstander van de dames van Hodo-Kwiek 1. Lees meer »

Eerste nederlaag handbaldames Hodo-Kwiek 1

Het studententeam De Cirkeltijgers uit Groningen waren afgelopen zondag de tegenstander van de dames van Hodo-Kwiek 1. Lees meer »

Nieuwsbrief HV Kwiek

Nieuwsgierig naar wat er speelt binnen de vereniging? Iedere maand kunt u de nieuwsbrief lezen via de website. Lees meer »

Het familie kerstballen toernooi 2015

Zin in een avond handbal en gezelligheid met de hele familie? Dinsdag 22 december is je kans! Lees meer »

Dames recreanten HV Kwiek - SVWW 2

Het seizoen is nog maar net begonnen en op dinsdag 3 november werd de derde wedstrijd al weer gespeeld van de dames Recreanten. Lees meer »

Kwiek D-jeugd pakt punt tegen Actief Klazienaveen

Voor de D-jeugd stond zondag de 4de wedstrijd van het seizoen op het programma in Klazienaveen tegen Actief. Een ploeg die op de ranglijst gelijkstond met Kwiek en dus waren er kansen. Lees meer »

De F-Toppers en Het Pannenkoekentoernooi van E&O

Afgelopen zaterdag 7 november jl hebben onze HV Kwiek F-Topppers het Pannenkoekentoernooi gespeeld bij E&O in sporthal Angelslo. Lees meer »

Dames recreanten DOS Dwingeloo – HV Kwiek 28-10-2015

Woensdag, DOSdag. Dos heeft de woensdag als trainingsdag, dus op woensdagavond goed gemutst afgereisd naar het mooie Dwingeloo. Uiteindelijk goed gemutst, want het had wat voeten in de aarde. Lees meer »

HODO – HV Kwiek Dames recreanten

Naamloos.png 6 oktober een gedenkwaardige dinsdag. Voor de recreanten start het seizoen 2015 – 2016. Dit seizoen is er een samensmelting tussen HV Kwiek en HODO. Lees meer »

Leuke actie Hoogeveensche Courant!

Nieuwsgierig naar het sportnieuws en meer? Neem dan nu een abonnement op de Hoogeveensche Courant met 15% korting en sponsor hiermee je favoriete club! Lees meer »

Foto's HV Kwiek handbaltoernooi 2015

Nog even na genieten van het handbaltoernooi van HV Kwiek? Bekijk nu de foto's! Lees meer »

Kwiek is weer los

11947523_620509108091851_4292946196157292139_n.jpg Afgelopen weekend stonden de eerste wedstrijden voor een aantal teams al weer in de planning als onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dames 1 speelde haar 1ste oefenwedstrijd in Bargeroosterveld tegen SVBO 2. Lees meer »

Trainingstijden en kalender seizoen 2015-2016

in de bijlage de trainingstijden en data voor het seizoen 2015-2016. Lees meer »

E-jeugd sluit superseizoen af bij de Westerbergen

WP_20150629_014__2_.jpg Maandagavond was de afsluiting voor de E-jeugd bij de Westerbergen in Echten. Als verrassing was ook Lilian uitgenodigd omdat zij na vele jaren haar “trainerskloffie” opruimt. Ze ontving een grote bos bloemen en een welverdiende oorkonde als “beste Lees meer »

Kwiek E-jeugd wint Hunzetoernooi en pakt de Triple, B-dames 2de

IMG-20150620-WA0002.jpg Na het kampioensschap en het winnen van het Beachtoernooi in Rolde volgde daar afgelopen zaterdag nog even de overwinning op het Hunzetoernooi op. Lees meer »

E-jeugd wint Beachtoernooi Rolde

IMG-20150529-WA0012.jpg Onze kanjers van de E-jeugd hebben vrijdag 29 mei het beachtoernooi in Rolde gewonnen. Het team bestaande uit Mels, Nikky, Briony, Mick, Aron, Britt, Jarno en Leroy moest aantreden tegen twee teams van E&O en tegen Unitas. Lees meer »

Notulen ledenvergadering

Zie hieronder de notulen van de ledenvergadering Lees meer »

Abonnement op Hoogeveensche Courant met 15% korting!

Nieuwsgierig naar het sportnieuws en meer? Neem dan nu een abonnement op de Hoogeveensche Courant met 15% korting en sponsor hiermee je favoriete club! Lees meer »

Inschrijving handbaltoernooi HV Kwiek 2015 gestart

Het einde van het seizoen is helaas in zicht. Dat houdt in dat de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al weer in volle gang zijn! Lees meer »

HVZ/Vivendi – HV Kwiek Dames recreanten 10-04-2015

Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Als we deze winnen zijn we 2e in de competitie met evenveel punten als de koploper, maar met een slechter doelsaldo. Lees meer »

Kwiek dames overtuigend kampioen 3de klasse

Hoogeveen – Na een goede voorbereidingsweek en een week waarin de spanning bij menig speelster al voelbaar was, was het dan eindelijk matchday.In een verrassende 4-2 opstelling begonnen de dames aan een prachtige opening van de wedstrijd. Lees meer »

Kwiek heren naar 20ste overwinning in laatste wedstrijd

Hoogeveen – Hoe moeilijk is het om tot het einde van de competitie de gretigheid te houden als het kampioenschap al gevierd is en de P/D-wedstrijden nog ver weg lijken te zijn. Dit bleek vandaag in de wedstrijd tegen nummer 7 Jahn II uit Stadkanaal. Lees meer »

Kampioen verslaat nummer 3, dames op naar kampioenswedstrijd

Groningen – Na het binnenhalen van het kampioenschap afgelopen weekend moest er deze week gewoon weer gespeeld worden en ook nog eens tegen de nummer 3 V&S Groningen. Lees meer »

Zondag 29 maart Championsday II part2

Na het mooi kampioensfeest van de E jeugd en heren 1 is het nu de beurt aan de dames senioren. Om 13.30 spelen zij hun kampioenswedstrijd. Komt allen en we maken er minstens net zo'n mooi feest van. Lees meer »

Dames recreanten HV Kwiek – SVWW 3 17-03-15

Eigenlijk waren we echt compleet vandaag. 2 coaches op de bank, 3 wissels en Lilian en Jessica achter de wedstrijdtafel. Dat kon veel moois brengen. Lees meer »

Dames recreanten: HV Kwiek – HODO

Aantreden tegen HODO, altijd lastig. Bovendien had HODO deze keer een grote supportersschare meegenomen. We moesten er tegenaan dus. Barbara kon er deze keer niet bij zijn en dat scheelt toch een afstandskanon. Lees meer »

Kwiek heren kampioen 1ste klasse na overwinning op nummer 2 Cometas

Hoogeveen – Eindelijk zijn daar de 2 laatste benodigde punten voor het felbegeerde kampioenschap van het Payroll Company team. Uitgerekend tegen de nummer 2 Cometas moesten de heren het doen en dat wist het Hoogeveense handbal publiek te waarderen. Lees meer »

E-jeugd kampioen

IMG-20150316-WA0006.jpg Eindelijk was het zover, de kampioenswedstrijd van de E-jeugd. Alle ouders en opa’s en oma’s waren opgetrommeld dus het was al vroeg druk in de Valkenlaan. Lees meer »

E-jeugd op weg naar kampioenschap

WP_20150308_001.jpg A.s. zondag hopen ook onze toppers van de E-jeugd het kampioenschap binnen te halen. Afgelopen zondag werd ook tegen E&O, de nummer 3, duidelijk dat onze toppers dit seizoen een maatje te groot zijn voor vrijwel alle teams. Lees meer »

Zondag 15 maart Champions Day II

Komende zondag kunnen de E jeugd en Heren 1 kampioen worden. U komt toch ook? Lees meer »

Kwiek heren officieus kampioen 1ste klasse Noord

Hoogeveen – De vlag is nog niet in top maar door de overwinning op nummer 4 FHC uit Stiens zijn de heren feitelijk niet meer te achterhalen door de nummer 2 Cometas. Lees meer »

E bikkels op weg naar kampioenschap

WP_20150308_001.jpg Afgelopen zondag stond de als lastige uitwedstrijd bestempelde wedstrijd tegen E&O op het programma. Briony was er niet en dus gingen Mick (1ste helft) en Shelly (2de helft) op het doel. Lees meer »

Kwiek op bezoek bij HSG Nordhorn-Lingen

20150215_182549.jpg Wat doe je als je zelf een weekendje vrij bent van handbal? Juist dan ga je handbal kijken in Nordhorn bij de mannen van Nordhorn-Lingen. Met z’n twintigen trok Kwiek dan ook in carvaan (het is ten slotte carnaval) naar Duitsland. Lees meer »

Foto's Nieuwjaarsborrel 2015 (wedstrijd heren 1)

Nieuwsgierig naar de foto's die er gemaakt zijn op de dag van de Nieuwjaarsborrel? Lees meer »

Voorjaarsactiviteit HV Kwiek

Stil zitten in de vakantie? Dat zit er voor een handballer niet in! Lees meer »

Dames recreanten SVWW 3 – HV Kwiek

Woensdag 28 januari stond de wedstrijd SVWW –HV Kwiek op het programma. Spelen in Wijster betekent altijd spelen in een ijskoude sporthal en geen koffie vooraf. Lees meer »

Kwiek heren zetten grote stap richting kampioensschap

Hoogeveen – Door zelf te winnen van nummer 5 VAKO uit Vries en door de tweede verliesbeurt op rij van naaste concurrent is het gat in twee speelrondes naar de nummer 2 en 3 opgelopen naar 6 punten. Lees meer »

F-jeugd – een team vol kanjers!

5_1e_overwinning.JPG Zaterdag 24 januari was het zover, het eerste mini-toernooi voor onze nieuwe F-jeugd. Maud, Myllan, Wout, Danique, Tamara en Luna hadden er dagenlang naar toegeleefd en nu was het dan eindelijk zover. Lees meer »

Kwiek heren geven nummer 2 V&S pak slaag

Hollanscheveld – Het publiek ging er eens goed voor zitten in sporthal de Marke. Wisten de heren van Kwiek de nederlaag van vorige week tegen de nummer 3 weg te spoelen of zou de competitie weer volledig open worden. Lees meer »

Dames recreanten HV Kwiek – Exito

De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar is gelijk een pittige. Barbara moest werken helaas. Exito staat bovenaan en de uitwedstrijd hadden we verloren met 2 doelpunten verschil. Lees meer »

Foto's Kerstballen toernooi 23 december 2014

Afgelopen dinsdag (23 december), heeft het Kerstballen toernooi van HV Kwiek plaatsgevonden in sporthal Valkenlaan. Nieuwsgierig hoe dit geweest is? Kijk gauw verder! Lees meer »

Het Kerstballen toernooi 2014

Zin in een avond handbal en gezelligheid met de hele familie? Dit is je kans!!! Dinsdag 23 december 2014, presenteert de ATC:''Ht kerstballen toernooi’’ Lees meer »

Trainingen rond de feestdagen (week 52 en week 1) + wijziging trainingstijden E/F-jeugd

Dinsdag 23 december – Kerstballentoernooi vanaf 18:30 uur (aanmelden bij ATC) Donderdag 25 december – Geen trainingen Lees meer »

Dames recreanten 02-12-2014 HODO – HV Kwiek

Hollandscheveld uit, altijd lastig. In ieder geval voor sommigen van ons om er te komen, want Hollandscheveld ligt gedeeltelijk op de schop. Gelukkig was Suzan niet voor 1 wegomleiding te vangen en kon precies op tijd bij ons aanschuiven in de kleedkamer. Lees meer »

Foto's bekerwedstrijd heren on line

Ook nog even nagenieten van de bekerwedstrijd van de heren? Dat kan. Dankzij Hans Khoe kunnen we een aantal prachtige foto's delen. Lees meer »

Pietentraining HV Kwiek

Dinsdag 2 december is er Pietentraining in Sporthal Valkenlaan voor alle F- en E- jeugd van Kwiek! Lees meer »

Teamfoto's on line

De nieuwe teamfoto's staan on line. Kijk hiervoor onder het kopje "teams" in het hoofdmenu Lees meer »

Kwiek heren overlopen Jahn II

Hoogeveen – Na de uitschakeling in de Landelijke beker afgelopen dinsdag kunnen de heren zich weer volledig op de competitie richten. In een poule van 8 teams was Jahn II uit Stadskanaal de laatste ploeg in de eerste ronde. Lees meer »

Dames recreanten SVWW 3 – Kwiek 12 november 2014

Met pen en papier in de aanslag en mijn winterjas aan zit ik op een bank aan de kant van het veld naast Michel in de altijd koude sporthal in Wijster. Het is voor mij even wennen om aan de kant te zitten en niet in het veld te lopen. Lees meer »

Kwiek heren op karakter langs medekoploper V&S

Na het topduel van vorige week tegen Cometas stond de volgende top duel in de 1ste klasse Noord op het programma. Kwiek, nog steeds spelend zonder de geblesseerde Yamiro Heling en de nog altijd afwezige Pascal Klaassen, moest het met slechts 1 veldwissel Lees meer »

Kwiek heren – Landelijke Beker – 1ste ronde – dinsdag 18 november 20:30 uur Valkenlaan

De Kwiek heren zouden graag hun wedstrijd voor de Landelijke beker in een gezellige ambiance spelen. Daarom nodigen wij iedereen met een Kwiek-hart uit om samen te genieten van een bekerwedstrijd tegen de koplopers uit de Hoofdklasse, Cirkeltijgers uit Gr Lees meer »

Schoolhandbal groep 3 en 4 daverend succes!

Op woensdagmiddag 29 oktober was het schoolhandbaltoernooi voor de groepen 3 en 4. Twee scholen hadden zich aangemeld; de Titus Brandsmaschool en de Goudvink. En ook nog een heel team vol met individuele aanmeldingen; het ‘van-alles-wat’-team. Lees meer »

Combi Sport en Van der Weide bestratingen sponsoren E jeugd

De jongens en meisjes van de E jeugd hebben nieuwe tenues. Hier zijn we de sponsoren, Combi Sport en Van der Weide bestratingen, erg dankbaar voor Lees meer »

Makelaardij Hup en Fidom sponsort dames B jeugd

De dames van de B jeugd zijn door makelaardij Hup en Fidom voorzien van nieuwe tenues. Lees meer »

Kwiek thuis, altijd lastig…….5 duels 10 punten

Zondag 2 november was weer een handbaldagje om je vingers bij af te likken. Om 11:00 uur begonnen onze E-jeugd aan hun topduel tegen Actief E2 om 40 minuten later met een score van 19-0 (!) weer van het veld te stappen. Lees meer »

Kwiek heren ook in derde duel ongeslagen

Bargeroosterveld – Als debutant is iedere tegenstander in de eerste speelronde een onbekende maar van SVBO was bekend dat er altijd redelijke schutters rondlopen, de dat cirkelspeler in de gaten gehouden moet worden en dat het fysieke spel niet geschuwd Lees meer »

E-jeugd: Zondagochtend 26 oktober, heeeel vroeg!

Het was zondagochtend, bijna half 8….en de Kwiek-karavaan stond al weer klaar voor vertrek. Erg vroeg maar als je om half 9 in Emmercompascuum moet handballen dan moet je wel op tijd vertrekken. Lees meer »

Dames recreanten Exito – HV Kwiek

Het nieuwe seizoen begon voor ons met een behoorlijke verrassing. Normaal begint voor ons de competitie zo half oktober/ eind oktober, maar nu had de bond de eerste wedstrijd gepland op 29 september. Een maandagavond om 21.00 uur. Lees meer »

Maximale score in 4 thuiswedstrijden voor Kwiekteams

20141012_115626__2_.jpg Op zaterdagavond mocht het tweede herenteam het opnemen tegen een zeer jong SGV uit Slochteren. Het verschil, vooral in fysieke kracht en ervaring, werd echter pas in de tweede helft in de score uitgedrukt. Lees meer »

Kwiek heren winnen bij debuut in 1ste klasse

Sleen – Dat er dit seizoen niet met dezelfde cijfers als het afgelopen seizoen gewonnen zou worden was op voorhand duidelijk maar Kwiek was in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen zowel in de aanval als in de dekking Lees meer »

Voorbeschouwing op het nieuwe seizoen

Zijn onze teams klaar voor het nieuwe seizoen? De vraag die iedereen weer bezighoudt zo kort voor aanvang van het nieuwe seizoen en gezien alle ontwikkelingen binnen de club in de afgelopen maanden een terechte vraag. Lees meer »

Foto's HV Kwiek toernooi 2014

Nieuwsgierig of jij op de foto staat? Of hoe gezellig het HV Kwiek toernooi dit jaar was? Lees meer »

Kwiek E-jeugd nieuwe tassen

2014-09-11_19_07_25.jpg Wat doe je als het” teamgeld” aan het eind van het seizoen nog niet op is? Juist dan doe je er nog een beetje bij en dan heb je een gave Hummel-tas met Kwiek Logo en je eigen naam.En zijn ze er blij mee? ECHT WEL!!! Lees meer »

Schoolhandbal trainers gezocht!

Wil jij HV Kwiek helpen groeien? Geef je dan nu op als trainer van schoolhandbal! Lees meer »

Oude Kwiek-shirts hebben nieuw leven in Gambia

10606052_757150804326143_1759470434436669361_n.jpg Vanuit het bestuur is vorig seizoen besloten om de oude Kwiek shirts via Stichting Bennie Helpt Gambia naar Gambia te laten verschepen. Voor meer informatie over deze stichting zie www.benniehelptgambia.nl Lees meer »

Feestavond tijdens toernooiweekend HV Kwiek

Als aanvulling op het toernooi, wordt er in het toernooiweekend van HV Kwiek een feestavond georganiseerd. Lees meer »

Kwiek heren op weg naar 3de voorbereidingsweek

2014-08-12_19.45.30.jpg Op dinsdag 12 augustus is het avontuur in de 1ste klasse voor de heren begonnen. Met een 2-tal buitentrainingen in het Steenbergerweidepark in Hoogeveen en in het bos bij Echten is er eerst gewerkt aan de basisconditie. Lees meer »

schema voorbereiding heren 1

Het schema voor de voorbereiding van de heren selectie is bekend. Lees meer »

E-jeugd sluit seizoen af bij Mac en Kiri

2014-06-24_17_18_46.jpg Na een lang maar mooi seizoen heeft de E-jeugd afgelopen dinsdag het seizoen afgesloten. Om vijf uur werd er eerst een lekkere happy meal bij de Mac genuttigd en daarna werd er bij Kiri fanatiek gebowld. Lees meer »

Nieuwe foto's online

Nieuwe foto's van afgelopen weken staan nu op de website! Lees meer »

Kwiek heren pakken afdelingsbeker

31626949988-1389476981.jpg seizoen was stond er geen maat op de heren van Kwiek. Kwiek kwam, zag en overwon. Er daarmee pakte men dus naast de titel afgelopen zondag ook de afdelingsbeker voor 1ste en 2de klasse teams. Lees meer »

Morgen GEEN beachtrainingen

Vanwege de slechte weersvoorspellingen bij deze al op voorhand het bericht dat de beachtrainingen voor morgen helaas vervallen. Hoewel onweersbuien (nog) niet worden voorspeld heeft men het wel over veel regen en stevige buien. Lees meer »

Met de Kwiek heren mee in de bus naar de bekerfinale???

We gaan met de bus mee naar Borger volgende week zondag??? Er zijn 50 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. Even een berichtje of app naar 06-83168768 (Richard) is voldoende. Lees meer »

Afsluiting handbalseizoen 2013/2014

Op zondag 18 mei was het een fantastisch mooie dag om de jaarlijkse afsluiting te laten plaatsvinden voor HV Kwiek. Lees meer »

Heren worstelen zich naar bekerfinale

Woensdagavond stond de halve finale van de bekerfinale op het programma. Tegen de nummer 3 uit de reguliere competitie, Meppel AZ, zouden de heren relatief eenvoudig de finale moeten kunnen halen. Lees meer »

Dames recreanten: bekerwedstrijd HVA – HV Kwiek

Onze eerste wedstrijd in de bekerstrijd. De eerste ronde waren we vrij geloot en dus mochten we direct in de tweede ronde aantreden. We waren bijna volledig vertrokken naar Annen. Alleen Hilleen kon het vanavond niet bezetten. Lees meer »

Dames recreanten: SVWW2 – HV Kwiek

De wedstrijd van erop of eronder. Wij moeten winnen om kampioen te kunnen worden. Tegelijk wordt vandaag ook de wedstrijd Vivendi – SVWW3 gespeeld. Mochten wij verliezen dan zou bij winst van Vivendi, zij kampioen zijn. Lees meer »

Oud Hollandse spelen en Barbecue !!

Heb jij zin in een middag/avond gezelligheid? Dan is dit je kans!! Geef je op voor de leuke oud Hollandse spelen en een gezellige barbecue, alleen of samen met je familie!! (bekijk voor meer informatie de flyer). Lees meer »

Inschrijving Kwiek toernooi geopend

Vanaf nu is het weer mogelijk om in te schrijven voor het Kwiek Toernooi 2014 Lees meer »

KOM ONZE HEREN AANMOEDIGEN IN MEPPEL!

Halve finale heren afdelingsbeker Meppel AZ – HV Kwiek Woensdag 14 mei 21:00 uur Lees meer »

Wijziging datum Beachtraining

LET OP!!! De datum voor de start van de Beachhandball training is gewijzigd! Lees meer »

Handbalheren Kwiek naar halve finale afdelingsbeker

Het Payroll Company-team uit Hoogeveen mocht het dinsdagavond in eigen huis in de 3de ronde van de afdelingsbeker opnemen tegen 1ste klasser Actief uit Paterswolde. Lees meer »

HVZ Vivendi – HV Kwiek dames recreanten 19-03-14

Dit zou de wedstrijd worden. HVZ Vivendi staat 2 in de competitie. Ze hebben alleen een wedstrijd van ons verloren. Als we deze wedstrijd zouden winnen waren we zo goed als zeker van het kampioenschap. Lees meer »

Dames recreanten: HV Kwiek – HODO

We moeten aantreden tegen HODO. Het bestuur van HV Kwiek heeft net een eerste stap gezet om te kijken of we kunnen samenwerken met HODO. De voorzitter drukt ons op het hart “om een beetje lief te zijn voor HODO”. Lees meer »

Drijf-Inn bioscoop HV Kwiek

Vrijdag 25 april 2014 is er een Drijf-inn bioscoop in sportkantine Valkenlaan voor de jeugd van HV Kwiek! Lees meer »

Pupil van de week

Het is al weer even geleden dat de laatste twee pupillen aan mochten sluiten bij de senioren. En dit maal ook bij een hele bijzondere wedstrijd. De heren waren al kampioen geworden de week ervoor maar nu kon dan echt het thuisfeestje gevierd worden. Lees meer »

Handbalheren Kwiek pakken uniek kampioensrecord

Emmercompascuum – Payroll Company-team uit Hoogeveen was er op gebrand om ook het laatste duel, uit tegen de nummer 5 DOS, te winnen. Met deze overwinning zou het seizoen na 20 overwinningen tot een uniek record leiden. Lees meer »

Ren je Rot! (Let op, datum is veranderd i.v.m. gasttrainingen)

Dit jaar gaan wij weer met de hele vereniging naar het Pinkster handbaltoernooi in Breda. Lees meer »

Kwiek heren boeken 19de overwinning op rij

In een gezellig en goed gevulde sporthal Valkenlaan speelden de heren hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tijdens deze dag, omgedoopt tot Championsday, werden zowel de heren als de dames B en C gehuldigd. Lees meer »

Schoolhandbaltoernooi

Het schoolhandbaltoernooi is een mooie manier om kinderen kennis te laten maken met handbal en het levert Kwiek jaarlijks een paar nieuwe jeugdleden op. Er is ons dan ook alles aan gelegen om een goed toernooi neer te zetten. Lees meer »

Shirts voor de trainers

Hoogeveen-20140320-00115.jpg Trainers zijn belangrijke pionnen binnen de club. Want dat onze teams het zo goed doen in de competitie, dat moet ook zeker het werk van de trainers zijn. Lees meer »

Zondagmiddag 15:00 uur Chinees Buffet in de kantine

A.s. zondag is er op initiatief van de heren een lopend buffet in de kantine. De heren zullen hier in ieder geval gebruik van maken en iedereen die hierbij wil aanschuiven kan dit doen voor 10 euro! Lees meer »

Handbalheren Kwiek pakken titel in Zwartemeer

Zwartemeer – Slechts twee punten waren de heren nog verwijderd van het velbegeerde kampioensschap en de daarbij behorende promotie naar de eerste klasse. Lees meer »

Handbalheren slechts twee punten verwijderd van kampioenschap

Hoogeveen – Komend weekend kunnen de heren de titel in Zwartemeer binnenhalen tegen de reserves van Eredivisionist Hurry Up. Lees meer »

B-dames Kwiek op bezoek bij HSG Nordhorn

2014-03-01_20.43.03.jpg Afgelopen zaterdag stond er weer een leuk uitje voor de b-meiden op het programma. In Lingen werd de wedstrijd HSG Nordhorn tegen Bad Schwartau gespeeld. Lees meer »

Bowlen bij Kiri met de jeugdleden van HV Kwiek

Vrijdag 28 februari was het voorjaarsvakantie en dus tijd voor wat gezelligheid voor de jeugdleden van HV Kwiek. Er stond een gezellig middagje bowlen gepland bij Kiri. Lees meer »

SVWW 3 -- HV KWIEK dames recreanten 19-02-2014

Spelen in Wijster is altijd met gemengde gevoelens. Het is mooi dichtbij, op een fatsoenlijke tijd (19.30 uur), de tegenstander s zijn erg gezellige meiden, maar als je aankomt is de kantine nog dicht (geen koffie) en het is altijd stervenskoud in de hal. Lees meer »

Beperkte trainingen in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie is er op de dinsdag alleen training voor de senioren. De jeugdteams zijn zowel op dinsdag als donderdag VRIJ. Lees meer »

In Memorium

Vrijdag 7 februari jongstleden is oud-speler Menno Kamphuis op slechts 62 jarige leeftijd overleden. Menno was tot een aantal jaren geleden keeper bij heren 2 en heeft menig jaartje onder de lat gestaan. Lees meer »

Handbalheren op jacht naar kampioensrecord na 16de overwinning

Beilen – Een op voorhand beladen duel stond er zaterdagavond op het programma in en tegen Beilen. Lees meer »

BOWLEN BIJ KIRI EN PATAT

Heb jij nog geen plannen gemaakt voor komende vakantie? Wees niet bevreesd, met Kwiek hoef jij je niet te vervelen! Lees meer »

Handbal is emotie!

Zondag toch even wat langer blijven hangen in de sporthal. De B-meiden moesten zonder wisselspelers aantreden tegen het lager geklasseerde SVBO. Lees meer »

Pupil van de Week!

Vandaag (zondag 9 februari) was het dan zo ver voor Jade en Shelly, zij waren samen Pupil van de week! Jade en Shelly mochten mee met de Dames van HV Kwiek. Lees meer »

Handbalfeest voor de E-jeugd 29 januari

2014-01-29_14.03.12.jpg De jeugdtrainers van de E-jeugd (Feline, Dyonne, Daan, Selma en Sharon) hadden samen met de ledenbeleidcommissie (Lilian en Riëtte) aan alle meisjes en jongens van de E-jeugd gevraagd om hun vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen voor een Lees meer »

Kwiek heren boeken 15de overwinning op rij

Sint Annaparochie – Afgelopen zaterdag moesten de heren een verre reis naar Friesland ondernemen om tegen het op de derde plaats staande FHC haar ongeslagen status te verdedigen. Lees meer »

Dames recreanten: HV Kwiek – SVWW2

De eerste wedstrijd na de feestdagen en dan gelijk aantreden tegen de nummer 2 van de competitie. Nog steeds zonder Madelien, die herstellende is van een vervelende schouderblessure. SVWW is altijd lastig. Lees meer »

Borrelproat vanuut de kantine

Afgelopen zondag was ie er dan toch nog, de traditionele Nieuwjaarsborrel. Lees meer »

Kwiek heren kan titel niet meer ontgaan

Actiefoto_krant_26012014.jpg Hoogeveen – In het sleutelduel van dit seizoen werd tegenstander Merna uit Leens getrakteerd op een fel en bij vlagen uitstekend spelend Kwiek. Overall was Kwiek gewoon de betere ploeg, zoals dit gehele seizoen al het geval is. Lees meer »

Pupil van de week

DSC_0435.JPG Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Jaime had al weken lang lopen 'zeuren' dat hij ook zo graag een keer pupil van de week wilde zijn. Niets is de dames van de ATC te gek en daarom werd Jaime vandaag dan EINDELIJK in het zonnetje gezet! Lees meer »

Dames 1: Kwiek - HVR '97

Vandaag een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Na de dramatische wedstrijd van vorige week kon het alleen maar beter gaan met de dames van Kwiek. Lees meer »

Verkiezing speler/speelster van het jaar

Aanstaande zondag is de Nieuwjaarsborrel van HV Kwiek. Tijdens deze borrel worden er dit jaar per team speler/speelster van het jaar gekozen. Lees meer »

Kwiek heren maken zich op voor finalewedstrijd

Hoogkerk – De wedstrijd regen Quick uit Hoogkerk werd door Kwiek als tussendoortje gezien. Tegen de nummer 6 had Kwiek weinig tegenstand te dulden en was het vooral een kwestie van heel houden op weg naar de finale van komende zondag. Lees meer »

Activiteiten ledenbeleidcommissie

De volgende activiteiten zijn gepland Lees meer »

Verslag Recreanten maandag 16 december 2013 (V&S)

Met goede moed en een jarige in ons midden gingen wij op pad naar Groningen. Lees meer »

Uitstekend weekend voor Kwiek heren

Slochteren – Niet dat de wedstrijd tegen de nummer 8 SGV uit Slochteren nou een topwedstrijd was, maar vooral de uitslag van Meppel AZ tegen Merna was voor Kwiek dit weekend een goede. Lees meer »

Dames senioren, eerste wedstrijd van 2014 meteen tegen koploper

Op zondag 12 januari reisden de dames van HV Kwiek af naar Westerbork om daar hun eerste wedstrijd van 2014 te spelen. Lees meer »

Handbalheren sturen ook nummer 3 Meppel AZ naar huis

Hoogeveen – Het lijkt er op dat de heren van Kwiek zich kunnen gaan opmaken voor een finalewedstrijd op zondag 26 januari tegen het op de tweede plaats staande Merna uit Leens. Lees meer »

B-en C meiden EXTRA training donderdag 2 januari

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving trainen de B en C meiden a.s. donderdag WEL. De E-jeugd traint vanaf 9 januari weer. De trainers/coaches van de B en C meiden zijn hier reeds eerder over geïnformeerd Lees meer »

Handbalheren Kwiek na tiende overwinning op rij “Herbstmeister”.

Kwiek_-_DOS_2_22-12-2013.jpg Hoogeveen – Tegen de reserves van 2de divisionist DOS uit Emmercompascuum mochten de heren van Kwiek de eerste helft van het seizoen afsluiten. Vooraf werd een zware opgave verwacht gezien de 6 overwinningen op rij van DOS. Lees meer »

In de kerstvakantie GEEN trainingen!

In de vakantie zijn er geen trainingen. De trainingen worden op dinsdag 7 januari weer hervat. Lees meer »

foto album aangevuld

Er van zowel de heren als de c-meiden staan er nieuwe foto's op de site van de wedstrijden van vandaag Lees meer »

Pupil van de week!

IMG_2469.JPG Twee jonge meiden mochten aansluiten tijdens spannende wedstrijd van de Heren1 tegen D.o.s 2 Lees meer »

Kwiek heren boeken negende overwinning op rij

Emmercompascuum – Tegen de reserves van Hoofdklasser HVC had Kwiek het zeker de eerste 15 minuten moeilijk. Lees meer »

Kwiek heren ook na 8 duels nog ongeslagen koploper

Hoogeveen – Tegen een reserveploeg van Eredivisionist Hurry Up uit Zwartemeer is het altijd afwachten wat er aan spelers meedoet. Deze keer bleek de angst echter niet terecht Lees meer »

Thuisprogramma slechts 3 duels maar wel 6 punten

Vandaag was het thuisprogramma van korte duur. De dames C speelden tegen laagvlieger Beilen een zeer eentonige wedstrijd die nooit een wedstrijd werd. Op de valreep van het eindsignaal viel de 40 nog binnen waar Beilen slechts 1 goal tegenover kon zetten, Lees meer »

Dames recreanten Kwiek – Vivendi 7-2

Vooraf was het een beetje spannend of we wel een team op de been zouden krijgen. De voorgaande wedstrijden was het steeds zo, dat het maar goed was dat er een speelster niet was. Lees meer »

Pietentraining voor de (e-) jeugd

IMG_2243.JPG Dinsdag 3 december was er een speciale training voor onze leden van de e-jeugd. Lees meer »

Beilen geen partij voor heren Kwiek

Hoogeveen– Vandaag stond de wedstrijd tussen de nummer 1 en de nummer 10 op het programma. Beilen had nog maar 1 wedstrijd gewonnen deze competitie en Kwiek was na 5 duels nog ongeslagen. Lees meer »

Kwiek Dames 1 wint uitwedstrijd tegen Tempo.

Zondag 1 december stond er een wedstrijd op de planning tegen Tempo in Nieuw-Weerdinge. Om 9:30 uur stond iedereen klaar om te vertrekken vanaf sporthal Valkenlaan. Een kleine drie kwartier later kwamen we aan in Nieuw-Weerdinge. Lees meer »

JMS/Hurry Up te sterk voor handbaldames Kwiek 17-11-2013

Zondag 17 november was het tijd om naar Zwartemeer af te reizen voor de 4e competitiewedstrijd voor de handbaldames van Kwiek JMS/Hurry Up stond op het programma. Lees meer »

Dames recreanten HV Kwiek – SVWW 3

Als team waren we er klaar voor. Op Lilian na, die geniet van een heerlijke vakantie in Verweggiestan, waren we compleet. Een volle bank met 4 wissels, maar geen coach en slechts 2 man(vrouw) publiek (en die waren ook nog gekomen voor SVWW). Lees meer »

Pupil van de week!

IMG_2106.JPG Met deze week: Briony en Jarno! Lees meer »

Sinterklaas cadeautje?

kwiek_sokken.JPG Sint zat te alweer te denken wat hij .... zal schenken. Als de Sint het even niet meer weet, dan komen we hem graag te hulp met een goede tip die hem overigens helemaal niks kost. Kijk snel verder. Lees meer »

Dames recreanten HODO – HV Kwiek

Dinsdag 12 november was het zover. De streekderby stond weer op het programma en dan ook nog eens in het hol van de leeuw. Spelen in sporthal “de Marke” in Hollandscheveld.Na een allervriendelijkst ontvangst en een heerlijk kopje koffie of thee, wilde Lees meer »

Kwiek heren blijven ook na 5de duel ongeslagen

Hoogeveen– Tegenstander FHC 3 uit Stiens-St. Annaparochie zou wel eens de ploeg kunnen zijn die Kwiek aan het wankelen kon brengen. Lees meer »

Pupil van de week!

brit__mick__wouter.JPG De eerste drie pupillen van de week zijn bekend! Lees meer »

Kwiek haalt 7 punten uit 5 thuisduels

Het was vandaag weer een thuisdag voor Kwiek waarbij de dames C om 10:00 uur al aan de bak mochten tegen HVA. Een eenvoudige overwinning 33-8 zorgt ervoor dat de meiden weer bovenaan de ranglijst staan. Lees meer »

Kwiek heren zetten titelkandidaat Merna voet dwars

Leens– De 4de wedstrijd van het seizoen bracht de heren van Kwiek Hoogeveen naar het Noord Groningse Leens om tegen de plaatselijke HV de wedstrijd om de koppositie te spelen. Lees meer »

Cursus: ‘Themagericht trainen en coachen van 6 tot 12 jarigen

Voor alle trainers en jeugdleiders biedt NOC*NSF in januari een bijscholing aan in Hoogeveen. Kenmerken van de bijscholing zijn: Lees meer »

Schoolhandbal

Schoolhandbal_flyer.PNG Op 23 november wordt het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi weer georganiseerd. Alle kinderen van alle basisscholen in Hoogeveen en omgeving kunnen hieraan meedoen. Lees meer »

Ook tweede thuisweekend succesvol voor Kwiek teams

IMG_3752.JPG Om 10 uur mochten de dames B de spits afbijten tegen HV Beilen. In een wedstrijd waar vooral in de eerste helft er vanuit mooie aanvallen goed gescoord werd was de uitslag 20-7 voor Kwiek. Lees meer »

Dames recreanten: HV Kwiek – VSG

Eindelijk onze eerste wedstrijd. De vorige wedstrijd was afgezegd omdat het Friese team waar we tegen zouden gaan spelen geen team op de been kon krijgen en geen sporthal had. Tja dan wordt het lastig handballen. Lees meer »

GEEN JEUGDTRAININGEN IN HERFSTVAKANTIE!

Deze week zijn er voor de jeugd GEEN trainingen ivm de herfstvakantie. De dames en heren senioren trainen wel op dinsdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur Lees meer »

Eerste thuisprogramma van het seizoen succesvol

IMG_3343.JPG Afgelopen zondag stonden alle teams ingepland voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De dames C-jeugd speelde voor het eerst in de nieuwe samenstelling en haalde een fantastische score van 40-6 tegen SVWW. Lees meer »

Kwiek heren eenvoudig langs SGV Slochteren

Hoogeveen– De Kwiek-heren speelden in de eigen sporthal Valkenlaan hun tweede wedstrijd van het seizoen tegen nieuwkomer SGV uit Slochteren. Een erg jong team met alleen maar A- en B-jeugd spelers. Lees meer »

Kwiek heren met vliegende start nieuwe seizoen in

Meppel – De Kwiek-heren mochten zondag in de openingswedstrijd van het seizoen aantreden tegen de fysiek sterke en stugge ploeg Meppel AZ. Lees meer »

Spreekbeurtpakket vernieuwd

Beste handbalvrienden, Het spreekbeurtpakket voor de jeugdleden is vernieuwd! In de afgelopen 1,5 jaar hebben 750 jeugdleden een gratis spreekbeurtpakket aangevraagd bij het NHV. Het pakket bestond onder andere uit flyers, stickers en een poster. Lees meer »

HV Kwiek handbaltoernooi 2013

Zaterdag 7 en zondag 8 september 2013 heeft het HV Kwiek handbaltoernooi plaatsgevonden in sporthal Valkenlaan. Dit jaar was alweer de zevende keer op rij dat het HV Kwiek handbaltoernooi gerealiseerd kon worden. Ook dit jaar was er weer een ruime opkomst Lees meer »

Kwiek-heren maken het Actief-heren lastig

IMAG0345.jpg Afgelopen donderdag speelden de heren in Klazienaveen hun eerste oefenwedstrijd tegen het 2 klassen hoger uitkomende Actief. Helaas moest Kwiek het nog doen zonder Erik Dekker (nog herstellende van een schouderoperatie) en Jaime Enting (knieblessure). Lees meer »

Zaaltrainingen starten op dinsdag 3 september a.s.

Op dinsdag 3 september starten de zaaltrainingen aan de Valkenlaan weer alle teams en op donderdag 5 september beginnen de trainingen van onze E-jeugd. Lees meer »

Speelschema HV Kwiek Toernooi 2013

Het speelschema voor het toernooi, dat op zaterdag 7 en zondag 7 september gehouden wordt, is bekend. Lees meer »

Spek je sportclub kas

Vanaf nu doe je de boodschappen bij C1000 Offerein in de Nije Nering of De Weide. Dit levert onze club namelijk geld op. Hoe meer boodschappen wij bij de C1000 doen, hoe meer geld het oplevert. Lees meer »

Eindstanden competitie

Bij deze de officiële uitslagen van de competitie 2012 - 2013 Lees meer »

Vrijwilligers bedankt!!

Naamloos.png Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor onze vereniging. Zonder vrijwilligers geen trainingen, wedstrijden of andere leuke activiteiten. Daarom was het de hoogste tijd om ze eens in het zonnetje te zetten. Lees meer »

Noblesse Proteins sponsort tassen C meiden

C_dames_2013.jpg De C meiden zijn voor het nieuwe seizoen voorzien van nieuwe tassen. Deze zijn gesponsord door Noblesse Proteins Lees meer »

Eerste beachtraining onder tropische omstandigheden

beachtraining.jpg Gisteravond was er dan eindelijk de eerste beachtraining van het seizoen. Helaas moesten we het doen met een graad of 10 en van tijd tot tijd miezerige regen. Dat weerhield de jeugd er echter niet van om met de blote voetjes het zand weer te betreden. Lees meer »

Nieuw D-jeugdteam speelt eerste wedstrijd

D_jeugd.png Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. Na maanden van trainen mochten onze nieuwe D’s dan eindelijk een wedstrijd spelen. Tegenstander SVWW had al meer ervaring in het spelen van wedstrijden omdat ze al een volledige competitie achter de rug had Lees meer »

Dinsdag 14 mei GEEN beachhandbaltraining!

Gezien de weersvoorspellingen van morgen (75% neerslagkans en max.14 graden) starten we een week later met de beachhandbaltrainingen. We willen geen onnodige risico’s lopen vanwege de kou zeker ook niet met het pinkstertoernooi voor de boeg Lees meer »

Inschrijving Handbaltoernooi 2013

Handbalvereniging Kwiek staat niet alleen voor handbal, maar ook voor gezelligheid. Dat is voor Kwiek minstens zo belangrijk als het handbal zelf. Dit alles hebben wij gecombineerd in een jaarlijks terugkerend handbaltoernooi. Lees meer »

Dames Recreanten vs HODO

23 april de laatste wedstrijd van ons seizoen stond op het programma. Gelukkig mooi dichtbij en lekker vroeg op de avond. Om 19.30 uur traden we aan in de sporthal in Hollandscheveld. Lees meer »

Dames Recreanten vs SVWW3

Op deze mooie 7e april konden we ons opwarmen voor de kampioenswedstrijd. We hadden aan gelijkspel genoeg om kampioen te worden. De tribune zat mooi vol en wij traden als team op volle sterkte aan. Met maar liefs 4 wissels begonnen we de wedstrijd. Lees meer »

Verslag dames recreanten HV Kwiek – HVZ Vivendi.

De wedstrijd van “derop of deronder”. HVZ Vivendi staat 2 in de competitie en is voor ons toch een lastige tegenstander. Uit bij Vivendi hadden we net gewonnen. Ze hebben bij Vivendi een uitstekende keepster, die erg moeilijk te passeren is. Lees meer »

Kwiek Sokken

kwiek_sokken.JPG Altijd al sokken met het logo van HV Kwiek willen hebben? Lees meer »

Kwiek Dames rec. vs HVE

Petra had de wedstrijden in januari goed gepland. Irma ging precies tussen 2 wedstrijden door op vakantie. Nou Peet verspilde moeite, want Irma kwam doodziek terug van haar vakantie en bleef in bed. Lees meer »

Procedure slecht weer landelijke en regionale competitie!

bad-weather.jpg Regionale competitie Tijdens abnormale weer- en wegengesteldheid dienen vastgestelde wedstrijden gespeeld te worden als openbaar vervoer mogelijk is. Lees meer »

Activiteitenkalender seizoen2012/2013

Hallo allemaal, Hieronder vindt u de activiteitenkalender van dit seizoen, houd de kalender goed in de gaten voor leuke en nieuwe activiteiten. Noteer alvast de datums in uw agenda zodat u geen activiteit aan u voorbij laat gaan! Lees meer »

Groep 5&6 krijgen hanballes

Vandaag was de eerste van drie handballessen die Kwiek voor de basisscholen in de Weide i.s.m. de combinatiefunctionaris organiseert. Lees meer »

Kwiek teams pakken alle punten! 2-12-2012

kwiek_pakt_uit.png Het leek deze zondag wel pakjesavond want alle cadeaus werden uitgepakt, de ene nog mooier als de andere. Lees meer »

De Apollo grote overwinnaar Schoolhandbaltoernooi

Zaterdag 24 november streden een aantal scholen om het Hoogeveense kampioenschap schoolhandbal. Er hadden zich dit jaar helaas niet zoveel teams opgegeven als de voorgaande jaren. Dat was wel jammer, maar het mocht de pret niet drukken. Lees meer »

Jongste jeugd zoekt teamgenoten!

D-jeugd.png Wie o wie komt de D-jeugd aanvullen zodat we hopelijk de 2de helft van de competitie met deze kanjers aan de competitie mee kunnen doen. Lees meer »

Schoolhandbal

Kwiek-1---Quick-1_093.jpg Aanstaande zaterdag 24 november Worder er in sporthal Valkenlaan wedstrijden worden gespeeld voor schoolhandbal. Lees meer »

Sportiviteit en Respect

margrit.jpg Emotie hoort bij sport. Dit kan voor prachtige momenten zorgen, maar ook voor grote teleurstellingen. Soms krijgen emoties na verlies de overhand en gaan spelers, coaches of toeschouwers zich te buiten aan onwenselijk gedrag. Lees meer »

Nieuw Lid

Huub.jpg Wedewrom verwelkomen we een nieuw lid bij onze vereniging. Lees meer »

zaterdag (27 okt) 1e Scholing trainers door Paul van Gestel

Dag allemaal, A.s. zaterdag hebben we van 9:30 uur tot 12:30 uur de eerste opleiding door Paul van Gestel op het programma staan. Lees meer »

Nieuw lid

HV kwiek is weer een lid rijker. Lees meer »

Koert Bedankt!

koert_kats.JPG Koert Kats kreeg dinsdag 9 oktober het eerste bewaarnummer overhandigd samen met een grote doos MERCI chocolade. Lees meer »

Opendag sporthal Valkenlaan

Op 24 oktober houden we ‘s middags en ‘s avonds een open dag samen met de basketbal- en badmintonvereniging in sporthal Valkenlaan. Lees meer »

Vacature C-gemengd

Vacature Jeugdtrainer voor c-gemengd op de donderdagavond. Lees meer »

HV kwiek Uitje

Heb je zin in een leuk dagje uit met Handbalvereniging Kwiek? Wij gaan namelijk naar: Ponypark Slagharen! Lees meer »

Nieuw en Oud leden

Hieronder een update van onze leden. Lees meer »

Kwiek heren B-jeugd pakken eerste punten

Afgelopen zondag speelden onze “heren” B-jeugd alweer hun 3de wedstrijd van het seizoen. Dat de heren dit seizoen uit een ander vaatje moeten tappen bleek in de eerste 2 wedstrijden wel. Lees meer »

Remmers Bouwchemie Toernooi geslaagd!

Afgelopen weekend vond er in onze sporthal aan de Valkenlaan weer het jaarlijkse Remmers Bouwchemie handbaltoernooi plaats. Lees meer »

Remmers Bouwchemie Handbaltoernooi 2012

Hier vindt u meer informatie voor het Remmers Bouwchemie Handbal toernooi van zaterdag 8 en zondag 9 september 2012. Lees meer »

Dames B-jeugd weer in training!

2012-08-21_19_50_40.jpg De kop is eraf voor de dames B-jeugd, nu de rest van devereniging nog. De dames hebben afgelopen dinsdag de eerste looptrainingvolbracht en staan vanavond al weer klaar voor de volgende training. Lees meer »

Jongens C-jeugd Kwiek 3de op NK Beachhandball

Afgelopen zaterdag reisden de jongens C-jeugd van Kwiek af naar Julianadorp, net onder Den Helder, om deel te nemen aan het NK Beachhandball. Ze waren hiervoor speciaal door hun sponsor BCIP voorzien van prachtige beachhandbaltenues. Lees meer »

kaarten voor NHV Holland Heineken House

Vanwege het niet kwalificeren van onze handbaldames voor de Olympische Spelen heeft het NHV Holland Heineken House kaarten over. Voor elke speeldag, zaterdag 28 juli t/m zondag 12 augustus, zijn er een aantal tickets beschikbaar. Lees meer »

Jongens C-Jeugd naar NK Beachhandbal

Zaterdag 9 juni hebben de jongens C-jeugd van Kwiek een unieke prestatie neergezet. Als gevolg van de toernooioverwinning in Rolde zal er een team van HV Kwiek deelnemen aan het NK beachhandball. Lees meer »

Get ID Beachhandbal

De komende zomer zal Emmer- Compascuum twee dagen lang in het teken staan van strand, zand, mooi weer en attractieve sporten. Op 30 juni en 1 juli wordt het Get ID Beachweekend georganiseerd door 2S Events. Lees meer »

Geslaagd avondje Beachhandbal dinsdag 29 mei 2012

290502.jpg Vanavond stond er wederom een avondje Beachhandbal bij de Dolfijn op het programma. Vanavond stond in het teken van de voorbereiding op het toernooi van 9 juni a.s. waar Kwiek met drie jeugdteams naar toe zal gaan. Lees meer »

Verslag NK handbal

Selectie_-_Noord__2_.jpg Zaterdag 12 mei was het dan eindelijk zo ver.. het NK handbal voor regioselecties. Om half 8 stonden René en Agnes bij mij voor de deur om te vertrekken, nog even opa en oma ophalen en op naar Amsterdam. Lees meer »

Afscheid na 87 jaar actief handbal

Afscheid_Henk_en_Eddie_Handbal_Kwiek_Hoogeveen_1.jpg Afgelopen zondag werd in een goed gevulde sporthal Valkenlaan afscheid genomen van een 2-tal “handbal-iconen”. Henk Bakker en Eddie Seinen hingen na respectievelijk 45 en 42 jaar hun handbalschoenen aan de wilgen. Lees meer »

Kwiek meisjes komen te kort in beslissingswedstrijd!

22-04-12__Kampioenswedstrijd_Kwiek_C1_-_Vako_C1_Meisjes_063.jpg Afgelopen zondag was de spanning in de sporthal van Rolde te snijden. De C-meisjes van handbalvereniging Kwiek en VAKO (Vries) speelden een beslissingswedstrijd voor het kampioenschap van 2011/2012. Lees meer »

Verslag heren C-jeugd Kwiek-Actief Paterswolde 22 april 2012

Vandaag mochten de heren toch nog proberen om 2 puntjes aan het totaal toe te voegen en daarmee de 5de plaats weer van Merna over te nemen. Lees meer »

Juich de dames C naar het kampioenschap!

Cdamesklein.jpg Zondag 22 april om 15.00uur spelen wij onze beslissingswedstrijd om het kampioenschap in sporthal de Boerhoorn in Rolde. Bij deze willen wij jullie uitnodigen om ons te komen aanmoedigen. Hoe meer supporters, hoe beter. Lees meer »

Dames recr. Kampioen

Kwiek – Beilen dames recreanten. Dinsdagavond 3 april stond de belangrijkste handbalwedstrijd van de dames op de rol. Lees meer »

Afscheidswedstrijd Heren 1 & BBQ

Zondag 29 april wordt er een AFSCHEIDSWEDSTRIJD gespeeld door de Heren. Er zal een wedstrijd plaatsvinden tussen de Heren van nu en de Heren van 'vroeger'. Lees meer »

Vivendi – Kwiek Dames recreanten

Woensdagavond 28 maart mochten we aantreden tegen Vivendi, Oosterhesselen. Dit jaar is het best een spannende competitie. We kunnen kampioen worden, maar we mogen geen punten verspelen. We moeten ons dus optimaal voorberieden iedere wedstrijd. Lees meer »

Dames rec. SVWW - Kwiek

Vandaag togen we naar de Meer, niet in Amsterdam maar in Wijster. Tineke deed niet mee, het was haar verjaardag. Lees meer »

Wedstrijd Dames 1 vs Dames B jeugd

Dinsdagavond is er voor de Dames 1 en Dames B een wedstrijd georganiseerd in plaats van de reguliere training. Bij ons thuis zat door Sanne ( Keepster B ) de sfeer er al goed in, die wilde al om vijf uur naar de Valkenlaan. Lees meer »

Man Lhee geslaagd voor scheidsrechtercursus

Man_Lhee.jpg Met trots kunnen wij als bestuur melden dat op 8 maart jl. Man Lhee is geslaagd voor jeugdscheidsrechter. Lees meer »

Dames B jeugd op de foto

25-03-12---Kwiek-B---Cometas-B_002.jpg Zondag 25-03-2012 zijn er weer prachtige foto's gemaakt door Jan Reit. Hieronder een van de mooie akties die de dames toonden. Lees meer »

Teamwens C-Jeugd Meisjes

Zondag 25 maart hadden we de derde teamwens. De C-meiden hadden hun teamwens. Lees meer »

Teamwens C-jeugd Jongens

Vrijdagavond 23 maart. Is de teamwens van de C jongens in vervulling gekomen. Hun wens was een dropping. Natuurlijk in het donker. Alle jongens waren er. Dus Danny, Michael, Jaimy, Iwan, Leon, Jimmy, Stijn, Justin, Daiman, Daan K en Daan B. Lees meer »

Run for fun 2011

Hier een verslag van de Run for Fun 2012. Zoals ieder jaar is er een Kwiek kamp en daar heb je natuurlijk geld voor nodig, daarom deze sponsorloop. Om half zes waren de leden van de ATC commissie al bezig de zaal mooi te maken. Lees meer »

Dames rec. Kwiek tegen SVWW2

De oude botten kraken en het gaat allemaal niet meer zo soepel,maar het is ons toch gelukt weer een serieus gevaarlijk team in de benen te hebben voor deze wedstrijd. Reina en Anita waren beide onder het mes geweest en moesten daardoor verstek laten gaan. Lees meer »

Actiefoto's

Kwiek-1---Quick-1_093.jpg Leiders/Leidsters Kwiek handbalteams. Zouden jullie het leuk vinden dat er actiefoto’s van de thuiswedstrijden van jullie teams worden gemaakt. Zo ja vraag dit dan aan op het volgende E-mail adres info@photojr.nl. Lees meer »

Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van HV Kwiek nodigt alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de Algemene Ledenvergadering op 26 maart 2012 om 20.00 uur. Remmers Bouwchemie, Stephensonstraat 9 Lees meer »

C Jongens spelen tegen HSG Nordhorn

foto_lois_IMG_6891_1_.jpg Op 7 maart speelt Handbalcentrum Drenthe, waar Michael Bodegraven, Jaimy Bosgra en Danny Klomp van onze C jongens op de zaterdagen meetrainen, een wedstrijd tegen HSG Nordhorn. Alle drie de jongens zijn voor deze wedstrijd in de selectie opgenomen. Lees meer »

Sportolympiade

Handbalvereniging Kwiek verzorgt samen met badmintonvereniging Smash, basketbalvereniging Admins en de gemeente Hoogeveen een sportolympiade voor kinderen uit de groepen 3 t/m 5. Zij kunnen zich hiervoor opgeven en zo kennismaken met deze drie sporten. Lees meer »

Foto's Dames B online

Tijdens de wedstrijd Kwiek - HVR'97 zijn weer foto's gemaakt door Jan Reit. Lees meer »

Geen 2de Indoorbeachhandbaltoernooi in 2012

Helaas moeten we als organisatie concluderen dat er geen herhaling komt op het succesvolle Indoor beachhandbaltoernooi van vorig jaar. Lees meer »

Dames recr. SVWW 3 – HV Kwiek

Tijdens een koude winteravond vertrokken we naar Wijster. Gelukkig brandde daar in de kantine de kachel en we hadden nog net even tijd voor een bakkie. Eenmaal in de zaal aangekomen trof ons de harde waarheid van de overheidsbezuinigingen. Lees meer »

Dinsdag 28 februari Het Foute familietoernooi

Heb jij altijd al tegen je vader of moeder willen handballen? Wil jij altijd al je oom en tante laten zien hoe gaaf handbal is? Dit is je kans!!! Lees meer »

Zwarte Pieten Parcours dinsdag 6 december 2011

Pietentraining_03.jpg Sinterklaas en de Zwarte Pieten waren net weer vertrokken naar Spanje maar hadden voor de jonge Kwiekers (mini’s, c-jongens en c-gemengd) toch nog een spannend spel ingedachten! Lees meer »

Nieuwjaarsreceptie

view.jpg Het bestuur van Kwiek wil graag al haar leden, ouders en anderen die ons een warm hart toedragen al het beste wensen voor 2012. We houden daarom op 15 januari een nieuwjaarsreceptie na afloop van de laatste thuiswedstrijd van die dag, zo rond 15.00 uur. Lees meer »

Teamwens C-Jeugd gemengd

Vrijdag 2 december 2011. Was de eerste teamwens in vervulling gekomen. De teamwens was een karaoke avond van de C-jeugd gemengd. Iedereen moest verkleed komen. Het werd echt een hele gezellige boel in de kantine van de valkenlaan. Lees meer »

Eenvoudige winst heren

Kwiek-1---Quick-1_093.jpg Eenvoudige winst Heren Kwiek De heren Van HV Kwiek mochten afgelopen zondag aantreden tegen Quick uit Hoogkerk. In een rommelige wedstrijd, die in de tweede helft werd redelijk eenvoudig werd beslist, wonnen de heren eenvoudig met 17-9. Lees meer »

Kwiekers naar Europacup!

Het was zaterdag genieten voor zo’n kleine 20 Kwiekers in Sporthal de Eendracht. Hurry Up speelde namelijk de return tegen het Zwitserse Muri Bern. Na de ruime nederlaag in Zwitserland was de hoop toch gevestigd op in ieder geval een spannende wedstrijd Lees meer »

De Sprong succesvol op Schoolhandbaltoernooi

Op zaterdag 26 november streden 14 schoolteams in een bomvolle sporthal Valkenlaan om het Hoogeveense schoolhandbalkampioenschap Lees meer »

Schoolhandbaltoernooi 2011

Op zaterdag 26 november wordt weer het schoolhandbaltoernooi gehouden voor de jongens en meiden uit groep 7& 8 van de basisschool. Lees meer »

Teamwens

De teamwens is dit seizoen iets nieuws! Wat is de teamwens??????? De naam zegt natuurlijk al heel veel………Je mag als team een wens inleveren bij de ATC en Man-Lee………Dit moet natuurlijk wel een wens zijn die te realiseren valt en die geen geld Lees meer »

Talententraining zaterdag 8 oktober 2011

Het was even vroeg vertrekken op de zaterdagochtend om 7:45 uur maar dat weerhield onze talenten er niet van om om z’n 11-en naar Emmen te vertrekken voor de Talententraining. Lees meer »

Kwiek zoekt kanjers!

We willen in de vereniging graag een E-team (mini's) gaan opstarten. Daarvoor hebben we ongeveer 7 kinderen nodig in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar. We hebben nu 3 of 4 mini's, daar moeten er nog een paar bij. Lees meer »

Nog plaatsen vrij voor C gemengd en C jongens Remmers Handbaltoernooi

RemmersLogoklein.jpg Voor het Remmers Bouwchemie toernooi, dat op zaterdag 3 en zondag 4 september wordt gehouden, zijn nog enkele plaatsen vrij. In de categoriën Gemengde C-jeugd en Jongens C-jeugd zijn nog enkele plaatsen vrij. Lees meer »

Heren 1 uitgebekerd

Helaas hebben de heren niet de finale van de afdelingsbeker kunnen bereiken. In een sfeervolle sporthal de Eendracht werd er kansloos verloren van de kampioen uit 2A Hurry Up 4. Lees meer »

Halve finale beker heren1

De loting heeft de heren aan de kampioen van de 2e klasse gekoppeld. Deze wedstrijd zal worden gespeeld op donderdag 9 juni om 19:00 uur in Zwartemeer. Lees meer »

Alle foto's indoor beachhandbal online

Zowel de teamfoto's als de actiefoto's van het Indoor Beachhandbal Toernooi staan online. Lees meer »

Donderdag 26 mei kwartfinale beker heren

Kwartfinale afd.beker Heren Kwiek – Actief Paterswolde. 19:20 uur in sporthal Trasselt. Lees meer »

Inschrijven Remmers Bouwchemie toernooi

Na het fantastische indoor beachhandbaltoernooi staat ons volgende toernooi weer op de planning. Het Remmers Bouwchemie handbaltoernooi zal worden gehouden op zaterdag 3 en zondag 4 september. Lees meer »

Indoorbeachhandbalevenement zet HV Kwiek Hoogeveen weer op de kaart

JRT_5113_1_.jpg Na maanden van intensieve voorbereidingen vond afgelopen weekend in Paardencentrum Diana Boer het 1ste Indoor Beachhandbaltoernooi van Nederland plaats. Lees meer »

SPORTKAMP HOOGEVEEN 15 T/M 19 AUGUSTUS 2011

Voor veel kinderen is jaarlijks op vakantie gaan een vanzelfsprekendheid. Lees meer »

Indoor beachhandbaltoernooi vol

Aanmelden voor het eerste indoor beachhandbaltoernooi is niet meer mogelijk. Alle categoriën zijn vol. Lees meer »

Vrijwilligers gezocht

Tijdens onze laatste bijeenkomst is het al aangekondigd, er moet in de manege veel werk worden verricht! Lees meer »

EERSTE INDOOR BEACHHANDBAL TOERNOOI IS EEN FEIT!

IMG_8172.JPG Handbalvereniging Kwiek uit Hoogeveen organiseert op zondag 15 mei het 1e INDOOR Beachhandbal toernooi van Nederland. Door Paardencentrum Diana Boer in Elim is de accommodatie ter beschikking gesteld voor dit unieke evenement. Lees meer »

Bijeenkomst beachhandbal om 19.00 uur

In het clubblad en op de site stond dat de bijeenkomst komende woensdag (13 april) om 19:30 zou plaatsvinden. Lees meer »

Storing opgelost

De storing in het inschrijfformulier is opgelost. Lees meer »

Storing inschrijving Remmers Toernooi

Helaas is er een storing opgetreden in het inschrijfformulier voor het Remmers Bouwchemie Handbaltoernooi. Inschrijven is tijdelijk niet mogelijk via de website. Wilt u zich inschrijven. Lees meer »

Oproep scheidsrechters

beeldmerk-indoorbeachhandballtoernooi2011-JPG_1_.jpg Voor het Indoor Beachhandbaltoernooi op zondag 15 mei a.s. hebben we scheidsrechters nodig! Lees meer »

Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van HV Kwiek nodigt alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de Algemene Ledenvergadering op 28 maart 2011 om 20.00 uur bij Remmers Bouwchemie aan de Stephensonstraat 9. Lees meer »

Indoor Beachhandbal op 15 mei

Zoals jullie weten zijn wij (Hans Khoe, Richard Kamming, Piet en Jeanette van Slochteren) druk bezig met de organisatie voor een indoor beachhandbaltoernooi.De inschrijving hiervoor is gestart. Op dit moment durven we aan te kondigen dat het door gaat!!!! Lees meer »

Meld je aan voor het Indoor Beachhandbal toernooi!

Beach handbal is één van de snelst groeiende sporten van de wereld, ook in Nederland wint deze vorm van handbal sport snel populariteit. Lees meer »

Indoor beach handbaltoernooi

logo_diana_boer.jpg Op woensdag 2 februari 2011 heeft de initiatiefgroep Indoor Beachhandbal vrijwilligers opgeroepen om te helpen met het organiseren van het toernooi op 15 mei a.s. Een grote groep mensen heeft hieraan gehoor gegeven! Lees meer »

Actie Harense Smid

harensesmit.jpg Deze flyer stond al in ons clubblad. Maar aangezien de actie langer duurt, staat hij ook op de site Lees meer »

Nieuwjaarsreceptie

jaaha het is weer eens zover, we zijn weer een jaar verder. Lees meer »

Foute Familie Tournooi

Heb jij altijd al tegen je vader of moeder willen handballen? Wil jij altijd al je oom en tante laten zien hoe gaaf handbal is? Dit is je kans!!! Lees meer »

In de kerstvakantie geen training!

Tijdens de kerstvakantie is er geen training. Dat geldt voor de training op dinsdag, maar ook voor de trainingen op donderdagavond. Ook staat er nog een activiteit op de kalender: Lees meer »

Kerstballentoernooi gaat niet door!

Helaas, het kerstballentoernooi kaan dit jaar niet doorgaan. De dames recreanten hebben op de geplande datum een thuiswedstrijd. De ATC is druk bezig om een alternatief te organiseren. Lees meer »

Onze C jongens in het nieuw

Voor het eerst sinds jaren heeft Kwiek weer een jongensteam en daar zijn we trots op. Nieuwe shirts met het merk Schogetten op de voorzijde en het Kwiek logo op de borst Lees meer »

Schoolhandbal

Zaterdag 20 november was weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor kinderen van de groepen 7 en 8. De Sporthal Valkenlaan was de gehele dag overvol. Het was een vrolijke boel. Lees meer »

Kwiek dames zoeken trainer/coach

De dames van Kwiek zoeken per direct een trainer/coach. Onze dames, een mengelmoes van jong en wat oudere spelers, zijn op zoek naar een (interim)trainer/coach, in principe in eerste instantie tot het einde van het seizoen. Lees meer »

Kwiek een handbalvereniging met visie

In de ledenvergadering van 2009 hebben we gezamenlijk het beleidsplan voor Kwiek vastgesteld. In dit beleidsplan staat onze visie en een aantal doelen, die we als vereniging in drie seizoenen willen behalen. Kwiek wil gaan voor prestatie, Lees meer »

Kwiek organiseert schoolhandbaltoernooi

Op zaterdag 20 november organiseert handbalvereniging Kwiek weer het schoolhandbaltoernooi voor jongens en meisjes. Dit toernooi wordt inmiddels al weer voor de vijfde maal en het aantal deelnemende teams groeit gestaag. Lees meer »

Euro-sportring toernooi

Aan alle coaches en trainers, Euro-sportring organiseert al 50jaar internationale handbal toernooien voor alle leeftijdscategorieën. Mocht je geïnteresseerd zijn om voor jouw team een deelname te overwegen dan kun je de details vinden op de site: Lees meer »

Kwiek jeugd op bezoek bij E&O

Afgelopen zaterdag heeft een groot deel van onze B en C-jeugd een top-duel gezien in Emmen. De heren van E&O speelden thuis tegen de Lions uit Limburg, de nummers 2 en 3 in de Eredivisie! Lees meer »

Definitieve speelschema's Remmers Bouwchemie toernooi

Het definitieve speelschema voor het Remmers Bouwchemie handbaltoernooi is hier te vinden. De wedstrijden zullen worden gespeeld in sporthal Valkenlaan in Hoogeveen Lees meer »

Voorlopig speelschema senioren Remmers toernooi

RemmersLogoklein.jpg Het speelschema voor de senioren is bekend. Dit is een voorlopig schema, de toernooicommissie kan deze indien nodig nog wijzigen. klik hier voor het speelschema senioren Lees meer »

Wijziging contactpersoon Remmers Toernooi

Vanwege vakantie is de contactpersoon voor het Remmers Bouwchemie toernooi gewijzigd. Voor vragen over het toernooi kunt u contact opnemen met: Ellen Bakker, te bereiken via 06-15118919 of ellenbakker88@hotmail.com. Lees meer »

Jaarlijkse BBQ 2010

Op zondag 22 augustus is weer de jaarlijkse BBQ bij Remmers Bouwchemie. Je kan je opgeven tot zondag 15 augustus. Lees meer »

Laatste beachhandbaltraining

A.s. dinsdag zal de laatste beachhandbaltraining plaatsvinden. Voor de B en C jeugd van 19 tot 20 uur Voor de dames en heren van 20 tot 21 uur Lees meer »