Jubileumtoernooi F-jeugd zeer geslaagd

Het jubileumtoernooi van de F-jeugd op zaterdag 11 juni was een zeer geslaagd.

Afgelopen zaterdag speelden de F-jeugd van Kwiek, samen met HV Beilen en SVWW om de Kwiek Jubileumcup. Daarnaast was er echter de Fairplaycup en ook nog de Stormbaancup.
Op alle drie de fornten werd dan ook fanatiek gestreden. Uiteindelijk bleek echter Kwiek toch over de meest ervaren en over het algemeen grootste handballers te beschikken waardoor de Jubileumcup in Hoogeveen bleef. Beilen nam de Fairplaycup mee naar huis. Gezegd moet worden dat alle teams echter zeer sportief om de overwinning streden. SVWW bleek uiteindelijk op de stormbaan het beste uit de voeten en ging dan ook met de laatste te verdelen prijs aan de haal.

Kwiek dankt Feline Ruigrok die de organisatie voor haar rekening nam maar ook Jolanda Stevens (wedstrijdleiding) en de dames wedstrijdbegeleiding Danielle, Esmee, Wendy, Femke, Aniek en Marit voor hun inzet tijdens de wedstrijden en als begeleiding bij de stormbaan.
Ondanks het feit dat er slechts 2 clubs de moeite hadden genomen om naar Hoogeveen af te reizen kijken we terug op een zeer geslaagde toernooi waarbij de lachende gezichten van zo’n 20 F-jeugd spelers uiteindelijk het doel is. En iedereen liep uiteindelijk vol trots met een medaille de zaal uit.

Neem voor alle foto's even een kijkje op onze foto pagina door op onderstaande link te klikken:

>> Foto's Jubileumdag HV Kwiek juni 2016 <<