WEEK 1 / De bal rolt weer: 8 uit 10 is de score!

Veelbelovende cijfers tijdens het afgelopen speelweekend.

Dames A wint met 37-8, Dames 2 met 32-19 en de gemengd D met 25-6.

Hebben ze wellicht het geluk gehad dat ze in de eerste speelronde van de competitie gewoon een mindere tegenstander hadden of zijn we gewoon erg sterk begonnen door alle noeste trainingsarbeid na het afgelopen seizoen. Feit is wel dat het doelsaldo van afgelopen weekend met 118 voor en 61 tegen erg indrukwekkend is.

Ook onze jongste jeugd, overgekomen vanuit de F-jeugd en nu uitkomend in de E-jeugd wonnen met 5-4. Erg leuk om te zien hoe er al samengespeeld en vooral hard gerent wordt.

Het veld is immers ook 2x zo groot als vorig jaar. De shoot-out aan het eind is nog even wennen maar wel erg leuk voor de kinderen.

Dompertje is natuurlijk de 24-19 uitnederlaag van de heren in de Hoofdklasse. Aan de andere kant, vorig jaar werd er ook in Emmercompascuum van de oranjehemden verloren, maar dat werd thuis keurig rechtgetrokken.

Vooruitblik week 2

Zowel de dames Midweek 1 als 2 spelen hun eerste wedstrijd. Wie zal er dit jaar de onderlinge strijd winnen?

In het weekend staan er 2 thuisduels (D-jeugd 13:00 uur en DS2 13:50 uur) op het programma aan de Valkenlaan. De E-jeugd vertrekt naar Gieten en Dames 1 start haar competitie met de lastige uitwedstrijd tegen de studenten van Cirkeltijgers in Groningen. Vier duels in het weekend, dat moeten toch minimaal weer 6 punten worden? De heren mogen even bijkomen, net als de dames A.

Succes iedereen!