Afscheidswedstrijd Heren 1 & BBQ

Zondag 29 april wordt er een AFSCHEIDSWEDSTRIJD gespeeld door de Heren. Er zal een wedstrijd plaatsvinden tussen de Heren van nu en de Heren van 'vroeger'.

Dit beloofd een hele spannende pot handbal te worden, waarbij veel publiek wordt verwacht! Blokkeer NU zondag 29 april in jouw agenda en kom naar dit grote spektakel.
Niet alleen de Heren, maar ook de ATC zal uw komst zeer oprijs stellen!
Om hier een SUPER feest van te maken is er aansluitend op de wedstrijd een barbecue voor alle leden van Kwiek.

Hoe laat:
Zorg dat je om 15.00 uur klaar zit in de sporthal voor een spannend potje handbal.
De barbecue is aansluitend op deze wedstrijd en begint rond 16.00 uur.

Kosten:
De wedstrijd is uiteraard GRATIS, neem zoveel mogelijk supporters mee!
De kosten voor de barbecue bedraagt voor kinderen t/m 4 jaar €5,- p.p. ,voor volwassenen €10,- p.p.
Bij het contant betalen voor de barbecue krijg je p.p. één drinkmunt, de rest van het drinken is voor eigen rekening.

Ben je vegetariër, heb je een dieet, o.i.d. Meld dit bij de aanmelding zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Locatie en aanmelden:
De wedstrijd en de barbecue zijn beiden in Sporthal 'de Valkenlaan'. Uiteraard is de kantine de gehele dag geopend.
Aanmelden voor de barbecue kan bij: Agnes Bodegraven. Dit kan mondeling of per mail naar: R.Bodegraven3@kpnplanet.nl

Opgeven voor de barbecue kan TOT: woensdag 25 april 2012

Ouders, kinderen en aanhang zijn allemaal van harte welkom, maar meld iedereen wel aan!
Als je na opgave niet komt opdagen, zullen de kosten wel in rekening worden gebracht! Dit is i.v.m. inkoop van het vlees e.d.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 29 april om 15.00 uur in 'de Valkenlaan'.

Met vriendelijke groet,
De ATC (Activiteiten en Toernooi Commissie)