De Sprong succesvol op Schoolhandbaltoernooi

Op zaterdag 26 november streden 14 schoolteams in een bomvolle sporthal Valkenlaan om het Hoogeveense schoolhandbalkampioenschap

De meisjes beten 's-ochtends de spits af, aan het eind van de ochtend kwamen de gemengde teams erbij en 's-middags was het de beurt aan de jongens. Het leverde veel leuke en sportieve, maar vooral spannende wedstrijden op. In alle poules was het spannend tot op het laatste moment, want de teams deden niet veel voor elkaar onder.
De meisjes van de Sprong hebben alle wedstrijden gewonnen en zijn daarom kampioen van Hoogeveen geworden. Zij mogen nu meedoen aan de voorronden van het Drentse kampioenschap schoolhandbal.
Bij de gemengde teams werden de punten goed verdeeld. Het was spannend, maar uiteindelijk heeft hier de Oostenbrink gewonnen.
De jongens waren verdeeld over twee poules. In poule A werd de Goudvink winnaar en in poule B wist de Sprong alle wedstrijden te winnen. De beide poulewinnaars speelden een finalewedstrijd. De Sprong won deze wedstrijd met 7 - 2 en werd daardoor kampioen van Hoogeveen. Ook zij mogen naar de voorronden van de Drentse kampioenschap schoolhandbal.
De winnaars kregen allemaal een beker en alle spelers kregen een vaantje als aandenken. Het was een mooie dag, met sportieve wedstrijden en goede winnaars.
Hieronder volgt de uitslag:

Meisjes
1e plaats Sprong (kampioen)
2e plaats Apollo
3e plaats Regenboog 1
4e plaats Regenboog 2
5e plaats Spectrum

Gemengd
1e plaats Oostenbrink (kampioen)
2e plaats Spectrum
3e plaats JC Rahderschool

Jongens poule A                            Poule B