De inschrijving voor ons eigen handbaltoernooi is geopend!

Het tweede weekend van september organiseert HV Kwiek ieder jaar een eigen handbaltoernooi ter voorbereiding op het seizoen. Dit jaar valt dit op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september. Wilt u mee doen? Geef jullie team dan nu op want vol is vol!

Handbalvereniging Kwiek staat niet alleen voor handbal en prestatie, maar ook voor gezelligheid. Dat is voor Kwiek minstens zo belangrijk als het handbal zelf. Dit alles hebben wij gecombineerd in een jaarlijks terugkerend handbaltoernooi. De toernooidagen zijn: vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september 2018.

Vrijdagavond 7 september openen de dames midweek het toernooi. Voor deze poule zijn wij op zoek naar teams uit de midweekcompetitie.

Zaterdag 8 september staat in het teken van de jeugd en dames 2. De gemengde D- jeugd, gemengde E- jeugd, meisjes C- jeugd en jongens C- jeugd spelen hun wedstrijden in de ochtend en de middag. Het toernooi voor dames 2 start aan het begin van de avond en hiervoor zijn wij op zoek naar teams die in de 2e klasse of eventueel 3e klasse spelen.

Zondag 9 september spelen dames 1 en heren 1 hun wedstrijden. Voor dames 1 zijn wij op zoek naar teams die in de 1e klasse spelen. Voor heren 1 zoeken wij teams uit de hoofdklasse.

De deelname voor jeugdteams zijn gratis. De kosten voor de senioren bedragen €25,- per team. De inschrijving voor het handbaltoernooi van HV Kwiek sluit op zondag 3 juni 2018. Na deze datum ontvangt u meer informatie omtrent het toernooi. Met de opgave voor het toernooi verplicht u zich tot betaling van het inschrijfgeld. Wanneer de betaling binnen is, is uw inschrijving definitief. De inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld.

Wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen via atc.kwiek@gmail.com.

Opgeven kan via deze link