E-jeugd: Zondagochtend 26 oktober, heeeel vroeg!

Het was zondagochtend, bijna half 8….en de Kwiek-karavaan stond al weer klaar voor vertrek. Erg vroeg maar als je om half 9 in Emmercompascuum moet handballen dan moet je wel op tijd vertrekken.

De papa’s en mama’s konden de koffie en thee wel erg waarderen van de man die ook nog de rommel van de avond ervoor moest opruimen in de kantine van De Krabbe (of de Klabbe?). Misschien kwam het wel door de koffie maar de E-jeugd zelf was er wel klaar voor en begonnen dus ook gewoon terwijl de meeste nog in de kantine aan de koffie waren.


En daarmee misten we bijna het eerste doelpunt, gescoord door Britt, als snel gevolgd door goals van Mick, en Jade en Jade en Jade. Geen Tikfout, nee gewoon een hattrick binnen 3 minuten van Jade. Bij de stand van 0-5 waren de ouders inmiddels ook echt goed wakker en genoten mee van leuk en fris handbal.


HVC kwam er pas bij 1-5 voor het eerst door maar via Ilse, Jade, Ilse en 2x Wout stond het gewoon 1-10 bij de rust. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt. Blijkbaar schrokken de E’s er zelf ook een beetje van en daarom namen ze de tweede helft wat gas terug….of HVC deed er een schepje bovenop.


De twaalfde goal, na nummer 11 van Britt, was die van Jarno. De reactie van Jarno zelf was er 1 om in te lijsten…uiteraard net als de goal zelf. Hierna sprokkelde HVC er nog een puntje bij maar met 2x Wout en Mick aan het einde stond er 2-15 op het scorebord.


De E-jeugd staat met deze overwinning gewoon keurig op een eerste plaats in de competitie en stiekum beginnen de papa’s en mama’s al te zeggen dat ze wel erg goed beginnen te worden. Ook de coaches zijn tevreden gezien de tekst in de groepsapp, “ Super trots op mijn meiden en jochies”!

 


Een fan van de E-jeugd!