F-jeugd – een team vol kanjers!

Zaterdag 24 januari was het zover, het eerste mini-toernooi voor onze nieuwe F-jeugd. Maud, Myllan, Wout, Danique, Tamara en Luna hadden er dagenlang naar toegeleefd en nu was het dan eindelijk zover.

5_1e_overwinning.JPG

Jammer genoeg kon Pascal deze dag nog niet meedoen. Wel een beetje spannend, zo’n eerste toernooi. Maar daar was in de wedstrijden niets meer van te merken. De allereerste wedstrijd werd met een klinkende overwinning afgesloten, super! Alles wat in de trainingen geleerd was werd hier in de praktijk gebracht. Gooien, vangen, verdedigen en keepen, het ging allemaal supergoed. Iedereen heeft ongelooflijk goed zijn best gedaan en het plezier straalde er van af. Van de vijf wedstrijden werden er twee gewonnen, één gelijk gespeeld en twee verloren. Een geweldig resultaat. Het is echt een team vol met kanjers. De mooie middag werd afgesloten met ranja en pannenkoeken. Wil je nog meer foto’s zien, dan kan je die hier op de site vinden.