Feestavond tijdens toernooiweekend HV Kwiek

Als aanvulling op het toernooi, wordt er in het toernooiweekend van HV Kwiek een feestavond georganiseerd.

Deze feestavond is voor alle toernooigangers, leden en ouders van leden. U kunt zich opgeven voor een overheerlijk chinees buffet, maar ook voor de feestavond als u zin heeft in veel gezelligheid! Het buffet is om 18.00 uur en bedraagt €10,- per persoon (excl. drinken). Het feest is vanaf 20.30 uur en is gratis, alleen het drinken is voor eigen rekening. Houdt er rekening mee dat er in de kantine niet gepind kan worden. Deze avond vol eetplezier en gezelligheid zal de na de eerste toernooidag gehouden worden op zaterdag 13 september 2014. Heeft u zin om gezellig langs te komen? Vergeet u zich dan niet op te geven bij Agnes Bodegraven.

Dit kan uiteraard mondeling, via mail of telefoon: 06-15284864 of r.bodegraven3@kpnmail.nl.

Graag zien wij jullie allen bij het buffet en/of de feestavond! Tot dan!