Geslaagd avondje Beachhandbal dinsdag 29 mei 2012

Vanavond stond er wederom een avondje Beachhandbal bij de Dolfijn op het programma. Vanavond stond in het teken van de voorbereiding op het toernooi van 9 juni a.s. waar Kwiek met drie jeugdteams naar toe zal gaan.

290502.jpg

Mede daarom was Dhr. Jaap Willem van Heel uitgenodigd om de Kwiekers de officiële en aangescherpte regels uit te leggen. Als officiële Beachscheidsrechter en enthousiast promotor van het Beachhandbal wist Dhr. Van Heel hier wel raad mee. Als “koppelgenoot” had hij Dhr. Bert Alberda uit Groningen meegenomen. Eerst de C-gemengd en C-jongens en daarna de C-meisjes en B-dames kregen tekst en uitleg over het beachhandbal. Daarna gingen we LIVE met het spelen van een wedstrijdje aangevuld met een golden goal en de shoot-out. 

Daarna waren de C-meisjes en B-dames aan de beurt. Ook hier werd na de nodige tekst en uitleg een leuke pot handbal neergezet!

 

 

Als laatste sloten de heren en dames van Kwiek waarbij de heren tijdens de Shoot-Out uiteindelijk nipt wisten te winnen. Daarmee kwam weer een eind aan een gezellige avondje Beachhandballen bij Kwiek.