Handbaltoernooi HV Kwiek september 2018

De zomer staat voor de deur en het handballen in de zaal ligt even stil. Maar niet voor lang want in het tweede weekend van september organiseert HV Kwiek hun eigen handbaltoernooi.

 

Het HV Kwiek handbaltoernooi staat niet alleen in het teken van handbal, maar ook proberen wij te zorgen voor veel gezelligheid. Wij zijn in het bezit van een sfeervolle kantine waar u terecht kunt voor wat eten en drinken en er zijn het gehele weekend verlotingen, waarmee u leuke prijzen mee kunt winnen.


Het toernooi wordt, zoals ieder jaar, gespeeld in sporthal ‘Valkenlaan’.
Adres: Sporthal ‘Valkenlaan’
Valkenlaan 1
7905 AA Hoogeveen
0528-268410


Mocht u tijdens het toernooi vragen hebben over het toernooi, over handbal, over lid worden, o.i.d. wees dan niet verlegen en vraag het aan de toernooicommissie. De toernooicommissie is te herkennen aan de keycords met een naamkaart eraan.

 
Wanneer u het toernooi komt bezoeken gelieve de auto parkeren op de nieuwe, dit staat aangegeven met gele bordjes. Om te zien wie wanneer moet spelen, kunt u het speelschema bekijken. Klik hier.


Wij hebben veel zin in jullie komst en verwachten jullie uiteraard op vrijdag 7, zaterdag 8 en/of zondag 9 september 2018. Mocht u verder nog vragen hebben over het toernooi kunt u contact opnemen met de toernooicommissie via: atc.kwiek@gmail.com.