Heren volgen het goede voorbeeld van de C-jongens!

Gisteren waren het de C-jongens die de eerste prijs mee naar Hoogeveen namen, vandaag waren het de Heren van Kwiek die de felbegeerde beker mee naar huis namen!

Het Hunzetoernooi was gisteren al goed vertegenwoordigd door de jeugd van Kwiek, vandaag was het de beurt aan de senioren teams.

Dames 1 speelde op het NK kwalificatietoernooi Beach en dat deden ze niet onverdienstelijk. Met versterking van Ellen en Wendy traden zij al vroeg op deze zondag aan op het zandveld in Gasselternijveen. De eerste twee wedstrijden werden overtuigend gewonnen, dus de spirit zat er al vroeg goed in. De derde wedstrijd was het moeilijker en deze moesten de meiden dan ook laten aan de tegenstander na een Shoot-out. Tegen H.V.C werd gestreden om de 5e/6e plek, maar ook deze konden de dames helaas net niet winnen. Al met al een super gezellig en geslaagd toernooi.

De Heren mochten ook al vroeg aan de bak op het Hunzetoernooi. Zij wisten wat de jongens gisteren hadden gedaan en wilde natuurlijk net zo'n mooie beker mee nemen naar Hoogeveen.
De eerste wedstrijd was nog even inkomen voor de heren maar daarna liep het weer als een trein. De volgende wedstrijden werden dan ook overtuigend gewonnen en dat zorgde ervoor dat ze dan ook keurig de 1e prijs wonnen! Hulde Heren knap werk weer!!

Dames 2 speelde net zoals de heren op het gras. Het was weer even wennen na een aantal weken geen wedstrijden te hebben gespeeld, maar de dames gingen ervoor in de laatste wedstrijden van het seizoen. Er moesten 3 tegenstanders worden verslagen, de wedstrijden gingen bijna allemaal gelijk op. De teams waeren aan elkaar gewaagd en niemand gaf de punten cadeau.
Kwiek wist één tegenstander mooi weg te spelen maar helaas was dit niet genoeg. Hierdoor eindigden de dames als derde in de poule. De dames  hebben een lekker balletje kunnen gooien vandaag, de eindstand was bijzaak.

Het was een super gezellige dag met dank ook aan het lekkere weer!!! Nu zijn alle wedstrijden gespeeld en gaan we ons op maken voor het nieuwe seizoen!