Jongens C-jeugd winnen Hunzetoernooi

Op zaterdag 16 juni kwamen er 3 teams van Kwiek in actie op het Hunzetoernooi 2018

Het was een toernooi met wisselende resultaten maar plezier was er overal

.

De jongens winnen al hun wedstrijden en hoe! Alle wedstrijden worden met ruime cijfers gewonnen.Het was gelijk het debuut van Yaman en hij scoorde ook direct zijn eerste doelpunt in hey blauw van Kwiek.Super knap gedaan en natuurlijk enorm gefeliciteerd met de prachtige beker.

De meiden hadden het zwaar maar hebben enorm fanatiek gestreden om de punten. Helaas konden zij telkens de wedstrijd niet naar zich toe trekken. Vanuit de E jeugd deden Danique en Maud mee bij de meiden een mooie ervaring voor hen

.

De E2 wist de  eerste wedstrijd te winnen en de tweede werd gelijk gespeeld. Helaas werden de andere twee verloren Lorena en Jens waren vanuit de E1 aangesloten als versterking, super! Een mooie afsluiter van een lang seizoen. Mooi resultaat meiden en jongens!

Overall waren er mooie wedsrtijden en vooral een fanatieke strijd onder aan moediging van ouders en coaches/begeleiders. Iedereen weer enorm bedankt voor jullie inzet!!

Morgen komen er nog 3 teams in actie van Kwiek, een dames beachteam, de Heren en Dames 2 spelen vanaf 09.00 hun wedstrijden.