Kampioenswedstrijd Heren C-Jeugd!!

Zondag is het zover, dan worden (zo goed als zeker) onze Heren C Kampioen! Dus kom allen naar Sporthal Valkenlaan en vier het feestje mee.

Al het hele seizoen zijn deze jongens niet te verslaan, met uitslagen waar je U tegen zegt.
Nou zou je kunnen denken dat het ze allemaal gemakkelijk af is gegaan maar dat is niet zo.
Elke week weer trainen deze jongens, onder bezielende leiding van Peter, hard aan kracht, snelheid, techniek en natuurlijk samenspel.

Het hing dus al even in de lucht maar zondag is dan eindelijk de wedstrijd waarin ze kunnen laten zien dat ze kampioenen zijn. Als ze de wedstrijd winnen zijn ze niet meer in te halen door de nummer 2.

Namens het bestuur willen we dan ook iedereen van harte uitnodigen om samen met de jongens dit kampioenschap te komen vieren!
De wedstrijd start om 11.00 uur en we hopen op volle tribunes!