Koert Bedankt!

Koert Kats kreeg dinsdag 9 oktober het eerste bewaarnummer overhandigd samen met een grote doos MERCI chocolade.

koert_kats.JPG

Koert heeft vele jaren (hij wist niet precies hoeveel, maar dacht zeker 20 jaar) het kopiëren en de verspreiding van het clubblad van HV Kwiek verzorgd.
Soms samen met andere mensen, zelfs een tijdje samen met zijn vrouw, maar de laatste jaren alleen.
Het maandelijkse clubblad is vervangen door een jaarlijks bewaarnummer en zoals van te voren aan Koert beloofd, hoefde hij deze niet meer rond te brengen.
Vorig jaar had Koert al aangegeven te willen stoppen, maar omdat het het laatste jaar was van het clubblad, heeft hij er nog een jaar aan vast geplakt.
Nu kreeg hij 2 exemplaren van het bewaarnummer. 1 voor hemzelf en 1 voor zijn bijna buurman, zodat hij nog 1x echt voor de allerlaatste keer voor de verspreiding kon zorgen.
Koert HARTELIJK DANK, een grotere doos konden we niet vinden, want je hebt het echt verdiend.
Merci, merci !!