Kwiek D-jeugd pakt punt tegen Actief Klazienaveen

Voor de D-jeugd stond zondag de 4de wedstrijd van het seizoen op het programma in Klazienaveen tegen Actief. Een ploeg die op de ranglijst gelijkstond met Kwiek en dus waren er kansen.

De eerste helft liep echter stroef en alleen Dann en Wout wisten het doel te vinden. Hier stonden 5 goals van Actief tegenover en daarmee was de ruststand dus 5-2. In de tweede helft. Met Wout op doel en Britt nu in het veld liep het beter. Kwiek sloop doelpuntje voor doelpuntje terug via met name Britt en Jade en kwam zelfs op een 8-7 voorsprong. Helaas wist Actief ook nog een goaltje mee te pikken maar het gelijkspel was toch knap gezien de achterstand het grootste deel van de wedstrijd. Gelukkig hebben ook de trainers weer genoeg punten gezien om mee te nemen in de trainingen zodat er ieder week weer stapjes voorwaarts gemaakt kunnen worden.