Kwiek E-jeugd wint Hunzetoernooi en pakt de Triple, B-dames 2de

Na het kampioensschap en het winnen van het Beachtoernooi in Rolde volgde daar afgelopen zaterdag nog even de overwinning op het Hunzetoernooi op.

IMG-20150620-WA0002.jpg

Ondanks afwezigheid van Ilse, Jade en Nikky bestond het team uit liefs 11 spelers en kon er dus lekker doorgewisseld worden. In de eerste wedstrijd werd HVC met liefst 10-2 aan de kant gezet en hierna werd het 4-2 tegen HVR’97. De 3de wedstrijd tegen Aeolus verliep in de eerste helft nog wat stroef maar uiteindelijk werd er toch een klinkende 9-4 overwinning geboekt. Tegen zowel FHC als Actief P werd het vervolgens 9-5 en kon de grootste beker aan het eind van de dag weer mee richting Hoogeveen. Al met al weer een succesvolle dag voor Kwiek, te meer ook omdat de B-dames in een zware met o.a. twee Duitse ploegen keurig 2de werd. Alleen de 1-6 nederlaag om 9:00 uur tegen de latere kampioen TSV was zuur. Hierna volgden echter ruime overwinningen tegen Sc Ihrhove 07 (6-2), Unitas (17-9) en Hoogersmilde (11-7).Weserstrand was zuur. Hierna volgden echter ruime overwinningen tegen Sc Ihrhove 07 (6-2), Unitas (17-9) en Hoogersmilde (11-7).