Kwiek haalt 7 punten uit 5 thuisduels

Het was vandaag weer een thuisdag voor Kwiek waarbij de dames C om 10:00 uur al aan de bak mochten tegen HVA. Een eenvoudige overwinning 33-8 zorgt ervoor dat de meiden weer bovenaan de ranglijst staan.

Hierna mochten de dames senioren proberen het goede resultaat van vorige week een vervolg te geven ook tegen HVA. Helaas konden de dames de twee punten niet in huis houden ondanks dat ze goed terugkwamen, eindstand 14-19.

De E-jeugd zorgde voor de spannendste wedstrijd van de dag waarbij uiteindelijk de stand van 4-4 op het scorebord stond. Wederom een puntje voor onze jonge helden en daarnaast ook 4 keer gescoord in 1 wedstrijd!

Hierna mochten de heren aantreden tegen de nummer 3 van de ranglijst, FHC. Het werd de wedstrijd van de keepers waardoor de score laag was, maar Kwiek na 5 wedstrijden nog zonder puntverlies is.

Tenslotte mochten de dames B het programma afsluiten tegen Cometas. Een keurige 19-7 zorgt er voor dat de dames in achtervolging blijven op de beide koplopers.