Kwiek teams pakken alle punten! 2-12-2012

Het leek deze zondag wel pakjesavond want alle cadeaus werden uitgepakt, de ene nog mooier als de andere.

kwiek_pakt_uit.png

De c-gemengd wist namelijk haar koppositie vast te houden in de poule. Tegen Merna werd het 10-4. Ook nu weer slechts 4 tegendoelpunten. Na 6 wedstrijden staan ze nog ongeslagen bovenaan. Helemaal TOP!
Daarna waren de dames B-jeugd aan de beurt. De gezichten stonden redelijke strak en ook de eerste minuten was het zoeken en kwam de ontspanning pas na een minuut of 10.
Daarna waren de meiden echter helemaal los en lieten de nummer 4 van de ranglijst, Wapse, niet meer in het spel terugkomen. Een terechte 22-9 uitslag stond er dan ook op het wedstrijdformulier. Nu op naar de medekoploper…..de spanning stijgt….maar het seizoen is nog lang!
Als 3de stond de wedstrijd van de heren b-jeugd op het programma. Tegenstander E&O was na 10 (!) wedstrijden nog ongeslagen en dus maakten onze heren zich op voor een heet middagje.
En dat werd het, maar dan vooral voor de tegenstander. De heren lieten zich van hun beste kant zien en na een 13-11 ruststand werd er met 28-27 gewonnen.
Een absolute TOPprestatie! Van dit succes zullen we nog lang nagenieten…..de beide coaches in ieder geval!

Ten slotte was het de beurt aan de dames die op zoek gingen naar hun eerste overwinning in deze zware 2de klasse.
Met invalkeeper Lilian op het doel liep de eerste helft op rolletjes en stond het 7-2.
Toch werd het nog spannend en kwamen de dames van Vivendi 2 nog terug tot op 1 puntje.
Gelukkig werd ook hier tot de laatste minuut hard gewerkt en werd de eerste overwinning geboekt, 15-13.
Chapeau dames, prima gewerkt en verdiende overwinning.