Kwiek thuis, altijd lastig…….5 duels 10 punten

Zondag 2 november was weer een handbaldagje om je vingers bij af te likken. Om 11:00 uur begonnen onze E-jeugd aan hun topduel tegen Actief E2 om 40 minuten later met een score van 19-0 (!) weer van het veld te stappen.

Voor Bastijn was het zijn eerste thuiswedstrijd en dit werd beloond met zijn eerste goal in dienst van Kwiek. Vooraf werden de sponsoren Van der weide Bestratingen en Combi Sport nog even in het zonnetje gezet voor het nieuwe tenue van de E-jeugd.
 

Rond de klok van 12:00 was het de beurt aan onze B-dames. Ook al in het nieuw gestoken door Hup&Fidom. Na een lastige start als eerstejaars B in de eerste twee duels gooiden de meiden vandaag alle schroom van zich af.
 

Er werd 50 minuten lang geknokt voor een goed resultaat en deze stond er dan ook, 24-18 tegen het hoog geplaatste Unitas.
 

Hierna was het aan de heren 2 om de zegereeks van de dag voort te zetten. De reserves van HVC wilden hier wel aan meewerken en vonden de uitslag van 18-13 waarschijnlijk wel prima, op naar de gehaktballen.
 

De dames van Kwiek namen vervolgens vrolijk het stokje over en daar waar het in de eerste helft nog redelijk gelijk op ging was het in de tweede helft een “walk-over” en bij 27-11 waren de dames uitgeraasd.
 

Aan het eind stond nog een toetje op het programma namelijk de heren 1 tegen FHC 2. Een duel in de top van de 1ste klasse en dat lieten beide teams dan ook zien. Na een fysieke strijd en voldoende emotie op en naast de vloer werd het “gewoon” 31-17. Deze 5-gangen menu op de zondag smaakt naar meer.