Leuke actie Hoogeveensche Courant!

Nieuwsgierig naar het sportnieuws en meer? Neem dan nu een abonnement op de Hoogeveensche Courant met 15% korting en sponsor hiermee je favoriete club!

HV Kwiek is (nogmaals) een actie gestart in samenwerking met Boom pers. Deze samenwerking is niet alleen leuk voor HV Kwiek, maar ook voor u! U kunt namelijk profiteren van maar liefst 15% korting wanneer u zich abonneert op de Hoogeveensche Courant. Niet alleen u krijgt korting, maar ook HV Kwiek ontvangt hiermee €20,- voor de clubkas! Kwiek biedt u hiermee niet alleen de kans op een leuke aanbieding, maar u kunt iedere week de uitslagen en verslagen lezen van onze top teams!

Nieuwsgierig hoe u zich kunt aanmelden? Bekijk het formulier en geef deze ingevuld aan iemand van het bestuur. Profiteer nu van deze korting en help hiermee uw club! Deze actie loopt tot 30 november 2015.

Inschrijfformulier Clubactie Kwiek