Maximale score in 4 thuiswedstrijden voor Kwiekteams

Op zaterdagavond mocht het tweede herenteam het opnemen tegen een zeer jong SGV uit Slochteren. Het verschil, vooral in fysieke kracht en ervaring, werd echter pas in de tweede helft in de score uitgedrukt.

20141012_115626__2_.jpg

Na een 16-15 russtand was het bij 33-21 gezellig naborrelen in de kantine.

Zondag klokslag 12:00 uur mochten de E-jeugd tegen VAKO E1 aantreden in hun nieuwe outfit, met dank aan Van der Weide Bestratingen en Combisport! Na een 6-1 russtand werd er met 8-3 gewonnen en zijn ze nu zelfs medekoploper.

De dames knokten zich hierna naar een 11-8 overwinning tegen HVA. Een zwaar bevochten overwinning met volgens trainer/coach Paul Schuiling niet altijd mooi handbal, maar wel een uitstekende dekking.

Ten slotte was het aan de heren om de laatste punten van de dag binnen te harken. Tegen VAKO was het tot 20 minuten voor het einde van de wedstrijd nog echt een wedstrijd. Bij een stand van 16-12 kwam VAKO nog terug tot op 4 puntjes maar hierna was het erop en erover getuige de 31-17 eindstand.

Alle punten in de pocket, komend weekend alle tijd om na te genieten, en de week zwerven de teams weer uit naar alle windstreken.