Mooie start voor HV Kwiek van het handbalseizoen 2016/2017

Het handbalseizoen is in volle gang en de eerste wedstrijden zijn gespeeld! Dat houdt in dat er een kleine opmaak gemaakt kan worden van de competitie.

Een aantal teams van HV Kwiek hebben een hele goede start gemaakt, zo heeft onze D- jeugd al drie wedstrijden gewonnen waarmee zij op dit moment op de eerste plaats staan! De dames 2 van Kwiek staat op dit moment op een mooie tweede plek  en proberen dit ook zeker vast te houden.

Dames 1 heeft al twee (van de twee) wedstrijden gewonnen en staan op dit moment op de derde plek, net als onze A- dames! Ook vergeten wij onze dames recreanten niet, want dames recreanten 2 (voorheen de dames van HODO) staan op een hele mooie tweede plek in het klassement.

Voor de E- jeugd, heren 1 en dames recreanten 1 start het seizoen helaas minder goed. Ondanks alle fanatieke inzet, is het de heren en dames nog niet gelukt om een punt te behouden. De E- jeugd heeft al wel 1 wedstrijd gewonnen, ga zo door!

Het is nog vroeg in het seizoen, dus alles is nog mogelijk. Kom vooral naar de wedstrijden om alle teams aan te moedigen naar een overwinning, zodat er veel punten behouden kunnen worden.
Nieuwsgierig naar alle uitslagen? Houd HV Kwiek ten alle tijden in de gaten via de website van HV Kwiek of via onze facebookpagina. Alle uitslagen en standen zijn ook te vinden via de NHV site of app.

www.handbal.nl/competities/competitie/club/