Pupil van de Week!

Vandaag (zondag 9 februari) was het dan zo ver voor Jade en Shelly, zij waren samen Pupil van de week! Jade en Shelly mochten mee met de Dames van HV Kwiek.

Allereerst kregen de meiden, net als alle pupillen, een gevulde tas vol met leuke en lekkere verassingen. Al tijdens de teambespreking in de kleedkamer hadden de meiden het meteen naar hun zin en waren net zo zenuwachtig als de Dames senioren voor de wedstrijd.

Jade en Shelly hadden hun sportkleren aan en deden mee met de warming up in de gang, even rekken & strekken en dan op naar de zaal om even de keeper warm te gooien.

De meiden waren goed in vorm en wisten allebei te scoren bij de keeper van de Dames, goed gedaan Jade en Shelly! De wedstrijd kon beginnen en na het begroeten hielpen de meiden Jade en Shelly de Dames goed en deden alle ballen in de tas, zodat niemand hier last van had. Met de map en pen in de hand waren de meiden er helemaal klaar voor en de wedstrijd kon beginnen. Jade en Shelly hielden de standen goed bij, die in het begin niet zo positief waren voor de Dames van Kwiek. Al gauw kwamen de dames van Hurry-up op een voorsprong en daar moest verandering in komen. Jade en Shelly lette goed op hoe het moest en zag dat de Dames van Kwiek ook wisten te scoren. Na een peptolk in de rust ging het beter met de Dames van Kwiek en dit was niet voor niets. Wanneer het even niet zo goed ging in het veld, gingen Jade en Shelly boven op de reservebank staan en moedigde de Dames aan. En dit hielp enorm, want de Dames van Kwiek kwamen weer terug in de wedstrijd. Na de spandoeken van meiden konden de Dames eigenlijk niet meer verliezen, maar helaas was de wedstrijd net te kort. Jade en Shelly, de Dames van Kwiek vonden het super gezellig dat jullie met ons mee waren en bedankt voor het aanmoedigen!!

Overige foto's zijn te zien onder het kopje: Pupil van de week.