Pupil van de week!

Twee jonge meiden mochten aansluiten tijdens spannende wedstrijd van de Heren1 tegen D.o.s 2

IMG_2469.JPG

Zo vlak voor de kerst waren Jolie en Nikcy uitgeroepen tot pupil van de week! Onder hele bijzondere omstandigheden waren zij vandaag de gasten bij de Heren1. Niet alleen was het voor de heren een spannende wedstrijd want zij konden immers winterkampioen worden... maar er werd ook gespeeld in Trasselt. Voor de heren vreemd terrein maar voor de meiden niet aangezien ze hier altijd trainen.

De beide dames waren aanwezig bij de voobereiding van de wedstrijd en mochten dan ook luisteren naar wat de coach in de kleedkamer te zeggen had. Een van de heren was zo onder de indruk van de aanwezigheid van de dames dat hij liever in de douche bleef staan. Daarna samen warmlopen achter de tribunes, tis wat tussen die grote meneren...maar de meiden hadden er duidelijk pret in.
Daarna gelijk de keepers ingooien en nog een mooie toelichting van de coach bij het warmgooien van de heren.
De eerste helft konden ze mooie toekijken hoe het D.O.S werd weggespeeld door ons heren1.
In de rust werden ze al gewaarschuwd door de coach dat hij de heren even streng toe zou spreken zodat ze niet zouden schrikken.
Na de rust werden de meiden door hun eigen keeper opgehaald om zich snel om te kleden voor hun eigen wedstrijd...dat mocht mits ze nog wel even kwamen helpen afscheid nemen.

Op de vraag hoe ze het vonden... ja heeel leuk... al rennend naar de kleedkamer... op naar hun eigen wedstrijd.
Natuurlijk kregen ook zij een prachtig gevulde tas met allerlei leuk en lekkers van de diverse sponsoren!

Meiden en Heren bedankt!

Op naar volgend jaar!

Overige foto's zijn te zien onder de kop: Pupil van de week!