Pupil van de week

Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Jaime had al weken lang lopen 'zeuren' dat hij ook zo graag een keer pupil van de week wilde zijn. Niets is de dames van de ATC te gek en daarom werd Jaime vandaag dan EINDELIJK in het zonnetje gezet!

DSC_0435.JPG

Jawel, hij was uitgeroepen tot ''Pupil van de Week''. Speciaal met een op maat gemaakt T-shirt kwam hij lachend de kleedkamer binnen, klaar voor de teambespreking. Daarna gauw warmlopen want de wedstrijd zou al bijna beginnen. Met een goed gevulde tas van de sponsoren ging Jaime mee naar de zaal, waar een tribune vol zat te wachten om de pupil van de week aan te moedigen. Even was de pupil verlegen en ging achteraan staan, maar met begroeten moest hij toch even naar voren komen bij de aanvoeder. De pupil moedigde de dames van Kwiek goed aan en dat hielp, want al gauw stonden de dames voor. In de rust vertelde Jaime dat het goed ging en dat wij zo door moesten gaan, dus daar luisterde de dames uiteraard naar. In de tweede helft moesten de dames van Kwiek weer even inkomen en kwamen op achterstand. De dames wilde uiteraard het publiek, maar vooral de pupil van de week niet teleurstellen dus gingen ze daarna als een speer. De doelpunten vlogen de keepers om de oren en het was een spannende wedstrijd. Gelukkig hebben de dames kunnen winnen met 15-13 en was de pupil erg trots op ''zijn'' team. Jaime bedankt, je was een super pupil! Overige foto's zijn te vinden onder het kopje: Pupil van de week.