Pupil van de week

Het is al weer even geleden dat de laatste twee pupillen aan mochten sluiten bij de senioren. En dit maal ook bij een hele bijzondere wedstrijd. De heren waren al kampioen geworden de week ervoor maar nu kon dan echt het thuisfeestje gevierd worden.

Ilse en Natasja waren de gelukkig e-pupillen die tijdens deze bijzondere wedstrijd bij de heren op de bank mochten zitten. Eerst natuurlijk even warmlopen en de keeper ingooien.
Ze vonden het vooraf wel even spannend maar gelukkig zagen ze snel al een aantal bekenden waardoor het minder eng werd.
De wedstrijd was een erg spannende, maar de heren lieten zich niet kennen en scoorden erop los.
In de tweede helft werd het nog even spannend voor de meiden want de emoties liepen hoog op.
Gelukkig was Ellen van de ATC zo lief om even bij de meiden op de bank te gaan zitten en ze gerust te stellen.
Na het afgroeten na de wedstrijd kon het feest losbarsten! De heren zijn kampioen… en ik denk dat de aanmoediging van onze E-jeugd tijdens alle wedstrijden stiekem een klein beetje daaraan heeft bijgedragen!

Natuurlijk kregen deze twee toppers ook een goed gevuld rugzakje met wat leuks en wat lekkers!
Sponsoren bedankt voor deze goed gevulde tas!
Dit waren de laatste pupillen van de week voor dit seizoen.We willen alle heren en dames van de senioren bedanken voor hun geweldige inzet om het voor de toekomst van Kwiek een onvergetelijke wedstrijd te maken!

Tot volgend seizoen, wie weet hebben we dan weer een leuke actie rondom pupil van de week!
groetjes, de ATC