Remmers Bouwchemie Toernooi geslaagd!

Afgelopen weekend vond er in onze sporthal aan de Valkenlaan weer het jaarlijkse Remmers Bouwchemie handbaltoernooi plaats.

Bouwchemie handbaltoernooi plaats.
Op de zaterdag  streden de jeugdleden voor een prachtig beker en op de zondag waren de senioren aan de beurt waarbij een nieuwe bal de hoofdprijs was. Bij de Heren senioren was het nog heel spannend, zo spannend zelfs dat het op het aantal doelpunten aankwam.
Op beide dagen waren de handballers gedreven om aan het begin van het nieuwe seizoen een mooie prijs binnen te slepen en dat mondde uit in spannende wedstrijden.
De toernooicommissie wil dan ook alle  sponsoren, verenigingen, spelers, coaches, scheidsrechters, ouders, vrienden, familie  en natuurlijk alle andere  vrijwilligers bedanken voor een zeer gezellig en geslaagd toernooi.

Uitslagen zaterdag:
C-gemend