Schoolhandbal

Zaterdag 20 november was weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor kinderen van de groepen 7 en 8. De Sporthal Valkenlaan was de gehele dag overvol. Het was een vrolijke boel.

De wedstrijden waren spannend en vooral ook sportief. Er werd gespeeld in drie verschillende groepen: meisjes, jongens en gemengd. Er werd flink gestreden en het was spannend tot de laatste wedstrijd. De uitslag was als volgt:
Gemengd: 1) het Spectrum, 2) Het Rastholt, 3) Het Hoeltien
Meisjes: 1) De Sprong, 2) Het Hoeltien, 3) De Schuthoek, 4) Het Mozaïek, 5) De Regenboog
Jongens: 1) Het Mozaïek 2, 2) Het Mozaïek 1, 3) Het Hoeltien en De Regenboog, 4) De Goudvink en De Sprong.
De meisjes van De Sprong en de jongens van Het Mozaïek 2 mogen in maart naar de voorronden van het Drentse schoolhandbalkampioenschap. Ik wens ze veel succes.
Dat zo’n dag zo goed verloopt, is natuurlijk vooral te danken aan alle vrijwilligers die hun vrije zaterdag hiervoor opofferen. Ik wil jullie nogmaals hartelijke bedanken. Zonder jullie inzet was het toernooi niet zo’n feest geworden.