Schoonhandbal voor groep 5&6 barst uit zijn voegen

In een tijdsbestek van amper 4 uur werd vanmiddag in sporthal Valkenlaan, thuishal van Handbalvereniging Kwiek, het schoolhandbaltoernooi voor groep 5&6 gespeeld.

222.jpg

Liefst 23 poulewedstrijden en aansluitend 3 finalewedstrijden zorgden voor veel spektakel en strijd tussen de 13 deelnemende teams.

Er werd weer voldoende handbaltalent gespot waarbij in veel wedstrijden de onderlinge verschillen klein waren. Naar de finaleronde drongen Goudvink 2 (groep 5/6), Kofschip 6a en Regenboog door.
De Regenboog won met 2-0 van Goudvink, waarna ’t Kofschip aansluitend met 1-0 van de Regenboog won. Door de 2-0 overwinning van ’t Kofschip op de Regenboog viel in de laatste wedstrijd de beslissing en ging ’t Kofschip 6a er vandaar met de grootste beker en medailles voor alle spelers.
Volgende week woensdag staat in sporthal Trasselt voor groep 3&4 het schoolhandbaltoernooi op de planning.