Sportiviteit en Respect

Emotie hoort bij sport. Dit kan voor prachtige momenten zorgen, maar ook voor grote teleurstellingen. Soms krijgen emoties na verlies de overhand en gaan spelers, coaches of toeschouwers zich te buiten aan onwenselijk gedrag.

margrit.jpg

Het bestuur van HV Kwiek is zich er van bewust dat het een belangrijke rol speelt in het zorgen voor een sportief en respectvol klimaat binnen de vereniging. Daar staan we voor en daar willen we aan werken.
Daarom heeft Margrit Ensing onlangs namens het voltallige bestuur het Convenant Sportiviteit en Respect ondertekend.
Hiermee hebben we naar onszelf en naar onze leden uitgesproken dat we ons hard gaan maken voor het thema sportiviteit en respect binnen onze vereniging en daar mogen leden ons ook op aanspreken.

Klik hier voor de convenant.