Teamwens C-Jeugd Meisjes

Zondag 25 maart hadden we de derde teamwens. De C-meiden hadden hun teamwens.

Hun wens was oplopen in de schijnwerpers. Na de wedstrijd van de C-gemengd kwamen de meiden op. René deed de spotlights. Eerst kwamen de meiden van SVBO. Zij werden met lichten aan een voor een op genoemd. Toen gingen de lichten uit. En daar kwamen de C-meiden in de spotlights. En toen begon de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd werd elke keer omgeroepen wie gescoord hadden.  Na de wedstrijd hadden de meiden nog wat zitten snacken geloof ik.

Hier zijn hun reacties:
Nadine
Ik vond het heel leuk dat alle lichten uit gingen. De lichtslang stond er ook leuk bij. Ik wil dit wel elke thuis wedstrijd.

Esmee
Ik vond heel erg leuk en gezellig. Dat alle luchten uit gingen. Het was ook grappig als we een doelpunt maakte dat de naam werd genoemd.

Celina
Ik vond het een leuke wedstrijd en vooral dat die lichten uit gingen. Daar waren we allemaal best zenuwachtig voor.

Manon
Ik vond de wedstrijd wel pittig. Ik had bijna een doelpunt gemaakt. En dat onze teamwens in vervulling is gegaan.

Lindy
Ik vond het leuk met die lichtjes.

Sharon
Ik vond het grappig dat we met dat licht mochten komen. Maar ook wel eng. De wedstrijd vond ik niet zo goed gaan, want volgens mij konden we veel beter. Maar de tweede helft ging sowieso wel beter. Dat was wel beter.

Seysel
Ik vond de wedstrijd leuk met de lichtjes.

Anouk
Ik vond het erg leuk dat je langs die gekleurde lichtjes kon lopen. En dat er zo’n spotlight op je kwam. Van mij mag het altijd wel! Ook met dat omroepen was wel grappig.

Selma.
Ik vond de teamwens leuk georganiseerd. Het was leuk om in de spotlight op te komen en ook vond ik het leuk dat je naam en nummer werd genoemd wanneer je scoorde. Dat mag van mij elke wedstrijd wel.

Zoë
Ik vond het wel geinig met die lichtjes en met dat poof poof.

Alle meiden hebben het goed gedaan vond ik. Ik zag ook wel dat ze er plezier aan hadden. Hopelijk gaat de laatste wens ook zo goed deze.

Groetjes,
Man-Lee