Teamwens C-Jeugd gemengd

Vrijdag 2 december 2011. Was de eerste teamwens in vervulling gekomen. De teamwens was een karaoke avond van de C-jeugd gemengd. Iedereen moest verkleed komen. Het werd echt een hele gezellige boel in de kantine van de valkenlaan.

Iedereen was om 18:00 al in de kantine en wel verkleed.  Damian was als boer verkleed. Roan en luco waren als meisje verkleed. Mooi in een rokje en al. Hessel die had een leuke kerst muts op. Justin als een enge griezel gekomen dacht ik. Rhona was als een mooie bruidsmeisje gekomen. Wendy en Femke waren als ziekenhuis zusters gekomen. Danielle was als een gemene heks gekomen. Delinyah kwam als een koe.  En natuurlijk kwamen de begeleiding ook verkleed.  Femmy kwam als een cowboy. Lilian kwam als een grappige clown. Agnes kwam als een hippie. Anja was verkleed als . En ja helaas moest ik ook verkleed. Ik kwam als een soort van bitch. We hadden eerst wat gegeten. Toen heeft René een mooi groepsfoto gemaakt. En Elisa kwam langs om foto’s te maken. We begonnen rond een uur of half 7 met zingen. Wie gingen zingen werd door middel van een dobbelsteen gooien gekozen. Agnes of wie dan ook van de begeleiding zei een cijfer bijvoorbeeld de zes wie dan zes had gegooid mocht dan en de gene die als tweede zes had gegooid nam het tegen de eerste die zes gegooid had. Maar het ging wel van meisje tegen meisje en jongens tegen jongens.  Als eerste gingen volgens mij Danielle en Femke of Wende dat weet ik niet meer precies. Nadat iedereen een keer was geweest mocht iedereen zelf beslissen of ze nog een keer wouden en tegen wie ze wouden. Het was een gezellige avond toen het begon. Er werd veel foto’s gemaakt. Iedereen deed een beetje gek. Na het zingen gingen we lekker een disco houden. Iedereen had het naar hun zin. Er werd lekker gedanst en lekker mee gezongen met de liedjes die op waren.  Ondertussen vroeg ik één voor één iedereen om bij mij te komen en hun reactie op de avond op te schrijven. En dit waren hun reacties:
Roan vond het een hele leuke avond. Luco vond het een gezellig en een hele leuke avond. In één word super.
Damian vond het een super leuke en gezellig avond. Hij vond het ook nog eens cool.
Hessel nou die vond het een coole en hippe avond.
Jusitn vond het een leuke avond.
Rhona die vond het een super leuke en gezellige avond. Ze vond het leuk met Anja, Agnes, Lilian,  Femmy en Man-Lee.
Wendy die vond het een cool en hippe en een vette avond.
Femke vond het een vet coole en leuke avond. Ze vond het een top avond.
Danielle vond het een echt super leuke en gezellige avond. Een echte top avond. Cool en super vet ook nog.
Delinyah die vond het een super leuke en het zingen ook nog eens. Ze hoopt dat ze die vaker gaan doen.
Femmy die vond het een geweldige een toppie een super avond dat vond ze.
Lilian vond het een super cool vet toppie. Talentvolle dansers en zangers waren er volgens lilian. En ja lilian vond zich zelf natuurlijk de goeiste!!
Anja vond het een super gezellige avond. De karaoke vond ze geweldig. Ze vond het leuk om op deze manier afscheid te nemen van het c team gemengd.
Agnes vond het een geweldige swingende avond.  Ze heeft er enorm van genoten. En ze vond het ook nog eens super goed bedacht. Ze moest wel zeggen dat er een topzangeres in haar schuil gaat.
Wat ik er zelf van vond. Ik vond het een gezellige en leuke avond. Hopelijk worden alle teamwensen ook zo leuk als deze geslaagde avond. Hartelijk bedankt C team gemengd voor deze leuke teamwens. Succes verder in het seizoen met handballen.


Veel groetjes van,
Man-Lee