Teamwens C-jeugd Jongens

Vrijdagavond 23 maart. Is de teamwens van de C jongens in vervulling gekomen. Hun wens was een dropping. Natuurlijk in het donker. Alle jongens waren er. Dus Danny, Michael, Jaimy, Iwan, Leon, Jimmy, Stijn, Justin, Daiman, Daan K en Daan B.

Natuurlijk konden we de jongens niet alleen laten gaan daarom waren Dieuwertje, Ellen, Arjan en Robin mee gegaan.
René en Elisa gingen iedereen met de bussen weg brengen. Ik ging ook mee. En in de kantine waren nog Agnes, Loes en Danielle.
We moesten ons verzamelen om half zeven in de kantine. Toen iedereen er was. Moesten de ouders weg. Teon heeft Dieuwertje alle regels uitgelegt.
Toen gingen  we rond kwart voor zeven vertrekken van  Valkenlaan. Toen we op in Zuid- Wolde waren moesten de jongens nog van alles meenemen. Er moest ook een ei mee.
Die moest heel terug. Toen René en ik terug waren in de Valkenlaan en Elisa de bus terug bracht. Gingen we even in de kantine wat praten toen we een smsje kreeg van Dieuwertje.
We konden namelijk naar de drinkplek gaan. Dus gingen Agnes, Loes, Danielle en ik naar de drinkplaats. Wij in het donker maar wachten en maar wachten. Het was wel heel eng daar in het donker langs de snelweg.
Het duurde heel lang voor de jongens er waren. Waarom?? Omdat de jongens zandkastelen gingen bouwen. Het duurde heel lang voor de jongens er waren. Maar eindelijk de jongens waren er. We konden ze al horen van uit de auto. We moesten ze helpen met oversteken.
Toen de jongens en de begeleiding wat gedronken hadden en een snoepje hadden gehad. Gingen Agnes, Loes, Danielle en  ik weer terug naar de Valkenlaan in de auto en de rest ging weer op pad.
Toen we weer in de valkenlaan waren kwam er een basketbalwedstrijd. Dus gingen we even kijken. Maar even later kwam Elisa, die we vergeten waren!!! Met het idee om de jongens te laten schrikken.
We kregen net namelijk te horen dat ze in een speeltuintje aan het spelen waren. Nou Elisa, Loes, Danielle en ik weer op pad. De auto geparkeerd en heel snel een plekje gezocht.
Blijkt dat de jongens heel ergens anders waren. Toen wij terug waren, waren de jongens al terug. De jongens waren rond een uur of tien terug. Na het wandelen kregen de jongens nog wat patat en wat drinken.

De jongens moesten ook wat meenemen. En dit is het lijstje wie wat mee hadden en hun reactie:
Danny had een basketbal mee. Danny vond het een grappige en een leuke wens. Hij zei ook dat hij spierpijn had na het wandelen. Hij is ook nog eens verliefd geworden op de basketbal.
Michael had een kralenketting mee. Dat was ook nog de wegwijzer. Hij vond het leuk om zandkastelen te bouwen met de emmer. Hij vond het ook heel leuk om de snelweg over te rennen. En heel hard te zingen.
Jaimy had een popje mee. Hij vond het zingen en schreeuwend binnen komen heel erg leuk.

Iwan had een hoelastep mee. Hij lag blijkbaar heel vaak in de bosjes want dat vond hij heel erg leuk. Hij had de ei van Daiman kapot gemaakt.
Leon had een bekker mee. Hij vond het begin heel leuk maar aan het einde was hij wel heel erg moe.
Jimmy had clossen mee. Hij vond het heel erg leuk om Jaimy te klieren.
Stijn had een stuiterbal mee. Stijn vond het wel leuk. Aan het einde leek het alsof zijn benen kapot waren.
Justin had jeusbal mee. Justin vond het wel leuk. Hij vond het ook leuk om Arjan te irriteren en op zijn rug te gaan zitten.
Daiman had een ei mee. Hij vond alles heel erg leuk. Maar het ei was helaas niet meer mee terug gekomen.
Daan K had een vliegermepper mee. Hij vond het heel leuk. Hij was ook getrouwd met zijn vliegermepper. Toen hij brak was hij heel triest. Hij heeft onderweg ook nog eens heel veel vliegen dood gemaakt.  Hij heeft hem ook nog eens mee naar huis genomen.
Daan B had allerlei standspullen mee. Hij vond het wel gezellig.
Timo had een pluimpje mee. Hij vond het wel leuk maar op het einde kreeg hij wel een beetje spierpijn.

Ellen zei: ik vond het super gezellig met de hele club jongens op pad!!! Veel gekletst onderweg en gezellig gezongen. Het was een hele eind maar we hebben het als TEAM gered!! Wanneer gaan we weer???

Loes zei:ik vond het een top teamwens. De jongens hebben het erg gezellig en leuk gehad.

Robin zei: ik vond het een gezonde teamwens. Iedereen was vrolijk en het aantal kilometers was goed te doen. Begeleiding was goed vertegenwoordigd, kortom TOP!!

Dieuwertje zei: Wat hebben wij toch een top C-jongens team! Ik heb enrom genoten. Het was erg gezellig, leuke begeleiding. En de zandkastelen waren mooi.

Arjan zei: mooie club jongens! Aparte gevallen, rustige gevallen en een paar ADHD-ertjes. Maar wel een team!! Ben er trots op dat ik ze training mag geven….

Agnes zei: wat een top avond hebben we weer gehad.!! Bij de tussen stop, alleen maar leuke verhalen… en toen het laatste stuk bij de sporthal: rennende jongens die blij waren dat ze er waren….. en daar hebben ze nog heerlijk zitten snacken. Wat maakt ons sterk: TEAMWERK!!!!

Wat ik er van vond. Ik vond het een gezellige avond. Hoop dat iedereen heel erg genoten heeft.

Groetjes,
Man-lee