Thuisprogramma slechts 3 duels maar wel 6 punten

Vandaag was het thuisprogramma van korte duur. De dames C speelden tegen laagvlieger Beilen een zeer eentonige wedstrijd die nooit een wedstrijd werd. Op de valreep van het eindsignaal viel de 40 nog binnen waar Beilen slechts 1 goal tegenover kon zetten,

Hierna was het de beurt aan de heren die Hurry Up met slechts 5 veldspelers zagen arriveren en ook de scheidsrechter was niet van de partij. Ondanks dat werd er toch gewoon gespeeld en werd de eindstand 31-9 zonder dat de heren er al te veel energie in hoefden te steken.

Hierna was het aan de B-dames op de volle thuiswinst vandaag te halen en ook zij slaagden daar tegen Hazewind in. Men kwam wat moeizaam op gang maar wonnen uiteindelijk verdiend met 13-4.

Tenslotte ook nog het vermelden waard dat onze E-jeugd in Klazienaveen met 1-4 heeft gewonnen zodat Kwiek vandaag alle punten binnenharkte….dank u sinterklaasje!