Verslag Recreanten maandag 16 december 2013 (V&S)

Met goede moed en een jarige in ons midden gingen wij op pad naar Groningen.

Tijdens het warm lopen komt de tegenstander binnen met blauwe shirts, wij gelijk allemaal verontwaardigd. Hoe kan dit nou, zij spelen toch in het rood. Ja inderdaad rode broekjes, geen rode shirts. Wij de tas opgehaald met reserve shirts, wat blijkt te weinig, dan maar de shirts omdraaien.

Bij de begroeting nog even gezongen voor Jessica en de tegenstander zong net zo hard mee.

Door de omgekeerde shirts was onze eerste aanval een korte. Petra dacht die in het blauwe shirt loopt mooi vrij, was het toch de tegenpartij, toch nog even wennen. Na zo’n 10 minuten spelen hadden wij het te pakken. Er werd lekker op snelheid gespeeld en daar ontstonden leuke doelpunten uit.

Na de rust gingen wij zo door en er werden leuke aanvallen opgezet. Helaas ook veel balverlies en veel pogingen op het doel, die helaas de palen raakten en niet het net, hebben wij een leuke en sportieve wedstrijd gehad, met als afsluiting een heerlijke gebakje.

Eindstand 0 – 10 (ja ja onze keepster is THE BEST)

Doelpunten gemaakt door:
Petra 2x