Voorjaarsactiviteit HV Kwiek

Stil zitten in de vakantie? Dat zit er voor een handballer niet in!

Samen met de ATC kan jij op zaterdag 21 februari deelnemen aan een leuke voorjaarsactiviteit. Deze activiteit is voor de hele vereniging, van jong tot oud! Wat we gaan doen is nog een verrassing.

Kosten voor deze activiteit zal €7,50 zijn. Daarbij zit eten en drinken na de activiteit bij inbegrepen.

Wil je mee doen? Check je mail voor het opgavestrookje en lever het in bij één van de ATC leden. Opgeven via dit facebookbericht of mailen naar ellenbakker88@hotmail.com mag uiteraard ook!

Zorg dat je om 14.00 uur gereed staat bij sporthal Valkenlaan, het feestje zal afgelopen zijn rond 19.00 uur (je wordt niet thuis gebracht). Houd rekening met (loop)schoenen en kleding tegen eventuele kou.

De ATC hoopt dat je mee doet, zodat we samen de voorjaarsvakantie goed kunnen starten! (Vragen? mail naar ellenbakker88@hotmail.com of vraag gerust iemand van de ATC).

Groet van de ATC,
Agnes, Bas, Loes, Dieuwertje, Ellen en Timon