Wedstrijd Dames 1 vs Dames B jeugd

Dinsdagavond is er voor de Dames 1 en Dames B een wedstrijd georganiseerd in plaats van de reguliere training. Bij ons thuis zat door Sanne ( Keepster B ) de sfeer er al goed in, die wilde al om vijf uur naar de Valkenlaan.

Ben ik mooi op tijd en kan ik nog even oefenen. Ja ja de wedstrijd begon pas om half acht.
Voor deze gelegenheid was onze scheidsrechter Edwin Hoogenberg volledig in het officiële tenue gekleed.

Om half acht klonk het beginsignaal. En toen bleek algauw dat beide teams elkaar niets toe wilden geven.
De dames senioren wilden uiteraard niet verliezen en de B dames speelden met de instelling we pakken ze.
Er werd fel voor elke bal gestreden, er werd van beide kanten fysiek stevig verdedigd.
Kortom de trainings wedstrijd werd een heuse handbalstrijd.
Ondanks het enthousiasme, het goede spel van de B meiden en hun coach die hoorbaar met een steeds schorder wordende stem zijn meiden opzweepte was

het krachtsverschil te groot. Maar eerlijk is eerlijk de B meiden hebben een goede pot handbal laten zien en hebben de dames gedwongen stevig te handballen.
Kijkend naar de foto’s die gemaakt zijn druipt de wil van beide teams om te winnen van de gezichten af.
Het weinige publiek op de tribune, dat moet volgende keer echt anders, heeft een leuke pot handbal gezien.
Met mooie acties en doelpunten van beide kanten, we kunnen dus de balans opmaken. We hebben een uitstekend dames senioren team, maar kijkend naar de B meiden hebben
We daar uitstekende speelsters bij zitten die, mits ze blijven handballen, kwiek een mooie handbal toekomst kunnen geven.
Deze wedstrijd was daar een uitstekend voorbeeld van, de gevestigde orde en de aanstormende jeugd met al zijn talenten.
Voor meer foto's kun je hier terecht