Week 14 / Gezellig druk in de hal, vooral bij de jeugd!

Het valt op dat het zondag weer erg gezellig druk was in de hal. Vooral bij de E en D-jeugd wedstrijden zien we veel ouders en opa's en oma's in de hal maar ook steeds meer jeugd.

 

Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes, alles krioelt door elkaar en dat maakt het gezellig druk. Daarnaast wordt er ook nog een gepresteerd en hebben de kinderen vooral veel lol in en om het veld.

 

De E-jeugd groeit nog steeds uit haar jasje en daarom...... krijgen ze nieuwe tenues en gaat een deel van het team deelnemen aan F-jeugdtoernooitjes. Komende zaterdag de 1ste in Sleen bij Exito. SUPER! Oh ja, ze wonnen ook nog eens met 8-6 van SVBO.

 

De D-jeugd kreeg het meidenteam van SVBO D1 op bezoek. Ook hier een volle bank en een 16-6 overwinning ondanks de afwezigheid van Ilse, Mick en Wout.

 

Helaas was de tegenstander van onze dames A geveld door griep, beterschap voor de dames in Friesland. 

 

Dames 2 tegen Beilen 2, topduel in de NO-Nrd DS-01 Z poule, laten we zeggen 3de klasse. Kwiek 3de, Beilen 1ste, overwinnning Kwiek 17-16, Beilen nog 1ste, Kwiek rukt op naar de 2de plaats. Kan nog spannend worden met voor Kwiek Dames 2 nog 4 duels voor de boeg.

 

Dames 1 pakte de punten in Borger, 15-26 en ook zij blijven in het spoor van de beide koplopers.

 

De heren moesten op zaterdagavond in het Activum hun meerdere erkennen in HVBS Fulmen/Fidelitas, 19-27 maar blijven ondanks de nederlaag 7de.

 

 

Op naar speelronde 15 met 2 doordeweekse duels voor de Midweek (logisch) en 5 duels op de zondag. Succes allemaal weer, en oh ja, de nieuwe F-team in Sleen op het F-jeugd toernooi. Gewoon veel handbal weer!