Week 15 / De teams maken zich op voor de finales!

Erg wisselende resultaten afgelopen week voor de teams die weer uitvlogen de provincie in of zelfs daarbuiten. Geen al te verre reizen deze keer want Groningen, Westerbork, Beilen, Rolde en Roden werden bezocht.

Zoals gezegd, wisselende resultaten. De heren incasseerden een (te) zware nederlaag, 36-26, net als de D-jeugd, 24-3. Hier stonden mooie overwinningen tegenover van Dames 2, 22-10, Dames A 12-16 en de E-jeugd 8-4.
De beide midweekteams hielden het op een gelijkspel, DMW1 5-5 en DMW2 11-11. De heren gaan vechten voor lijfsbehoud, dames 1 blijft in achtervolging op de beide koplopers, dames 2 is voor even koploper, dames recreanten staan keurig 3de en 6de.

Bij de jeugd blijft het ongemeen spannend bij de dames A, een keurige 2de plek met nog zat kansen, de D-jeugd heeft 10 wedstrijden minder gespeeld als de andere teams in de poule maar is de eerste 2 teams al voorbij.
Tenslotte staat de E-jeugd keurig vijfde en onze F-jeugd heeft afgelopen weekend in Sleen haar eerste toernooi van het seizoen gespeeld.

Gaan we ons opmaken voor finalewedstrijden in de maanden februari en maart of stranden onze teams in de strijd voor het kampioenschap of tegen degradatie.

Je komt er maar op 1 manier achter. Blijf de teams volgen ............of blijf op de hoogte via deze weekberichtjes.