Week 18 / de ontknoping nadert, spanning alom!!!

Iedereen met een blauw-wit Kwiekhart gaat zo langzamerhand met zweet in de handen naar de hal en zal in de komende week of weken een verhoogde hartslag hebben tijdens de wedstrijden.

Niet alleen vanwege het mooie handbal maar vooral omdat we ons in een aantal poules echt opmaken voor finale-wedstrijden! Dit geldt niet voor alle teams maar hierna een opsomming van jong naar "oud".

F-jeugd gemengd: speelt haar toernooitjes waarbij meedoen belangrijker is als winnen en de lol voorop staat!

E-gemengd: dit weekend vrij en momenteel op een keurige 5de plek terug te vinden.

D-gemengd: het laatste jaar gemengd, gepromoveerd naar poule 2 en zondag een goede wedstrijd tegen mede-promovendus V&S. Helaas kleine nederlaag, 11-16.

A-dames: dit weekend vrij en 3 punten achter op koploper HVE2000, maar nog 1 duel minder gespeeld en HVE komt nog naar Hoogeveen!

Dames 2: dit weekend ook al vrij maar trotse koploper hoewel 2 duels meer gespeeld als de nummers 2 en 3. Afhankelijk dus van 2 andere ploegen met zelf nog maar twee duels te spelen.

Dames 1:  pakte belangrijke punten deze zondag in Vries tegen VAKO, 8-12 overwinning. Nog steeds in de achtervolging op de beide koplopers en het is echt nog mogelijk.

Dames Midweek: een overwinning voor DMW1 6-2, een nederlaag voor DMW2 9-6....maar wel keurig in de ranglijst op plek 3 en 4.

Heren 1: een uitermate knappe uitoverwinning bij de nummer 4 diep in de Achterhoek in Ulft, 24-29. Uit de degradatiezorgen???

Op naar de echte ontknopingen, blauw-wit gaat strijden.....de supporters zullen meezweten. Sterkte allen.