Week 19 was te spannend om verslag te doen, hiervan te zijn hersteld doen we week 20 in een notendop

Hoewel ik nog even niet weet of dat gaat lukken. Dames A moest namelijk donderdagavond al even de punten in Gieten ophalen om zich daarna voor de echte finale op te gaan maken. Helaas liep het allemaal even anders.

Hazewind toch wel de angstgegner dit seizoen sleurde de meiden in een deceptie . Een nederlaag met 1 puntje verschil en eind oefening voor het kampioenschap. Een seizoen met fraaie overwinningen (moet even terugdenken aan de 60-6 overwinning) en veel strijd maar het leidt helaas niet tot een fraaie bekroning. Jammer meiden.

In de vroege middag lieten de D-jeugd even weer zien dat ze terecht zijn gepromoveerd. Kwiek stuurde V&S D2 met een 21-17 nederlaag naar huis en namen de 8ste plaats over op de ranglijst. Zeer knap dat ze inmiddels 4 ploegen achter zich hebben omdat de andere ploegen al 18 wedstrijden in deze poule hebben gespeeld en Kwiek maar 9.

Hierna speelde de E-jeugd een leuke wedstrijd tegen Beilen en de 9-2 overwinning was mooi maar vooral het keeperswerk viel vandaag op.

Rond hetzelfde tijdstip vroeg in de middag moesten Dames 1 de punten in de hal waar de dag ervoor de Oranje dames nog stonden te knallen even ophalen. Dit even ophalen liep helaas even anders. Nog geen idee waar het aan lag maar een zeer teleurstellende nederlaag tegen de nummer 4 zorgt ervoor dat de mooie overwinning op koploper SVWW weer geheel teniet is gedaan. Kwiek had vorige week de kaarten in handen maar moet nu de laatste 3 duels echt winnen. Alleen 3 overwinningen tellen nu nog. De dames hebben 8 tellen gekregen, maar zijn absoluut nog niet Knok-out.

De heren zijn echter wel even uitgeteld. Het verhaal van de 10 kleine negertjes, in dit geval 6 fitte veldspelers, eindigt zondag niet leuk. Yamiro valt voor de rust nog uit en Jaimy moet zich zelfs op de terugreis in Apeldoorn in het ziekenhuis melden. De nederlaag in Arnhem was ingecalculeerd en dus niet dramatisch. Wel de fitheid en grote van de spelersgroep met nog 2 wedstrijden te gaan. De mannen hopen op betere tijden maar snakken naar het einde van het seizoen.

De Dames 2 hebben zelf al weken geen wedstrijd gespeeld, maar afgelopen zondag hebben beide teams die meedoen voor het kampioenschap gelijk gespeeld, waardoor een mogelijkheid voor het kampioenschap voor dames 2 weer een stukje dichterbij komt.

De laatste loodjes....we zijn er nog niet...het is ongemeen spannend. Laat je blauwe kwiek hart gelden, schreeuw Kwiek naar de benodigde overwinningen en wie weet.......vieren we dan toch nog een kampioenschap??? Barca leek ook uitgeteld......alles is nog mogelijk.