Zwarte Pieten Parcours dinsdag 6 december 2011

Sinterklaas en de Zwarte Pieten waren net weer vertrokken naar Spanje maar hadden voor de jonge Kwiekers (mini’s, c-jongens en c-gemengd) toch nog een spannend spel ingedachten!

Pietentraining_03.jpg

Op dinsdag 6 december 2011 hadden de leden van de activiteiten commissie de opdracht gekregen om het parcours samen met alle kinderen te doen om te kijken of ze door konden naar de pieten training van volgend jaar.
Er stonden verschillende onderdelen op het programma die zelfs ook nog een beetje wat met handbal te maken hadden. We begonnen bij de lange mat met koprollen, schuiven tussen de touwen door, beenspiertraining, sprongschot maken, nog weer schuiven en nog veel meer.
Het was erg gezellig en er was ook een spannende wedstrijd! Daarna konden de kinderen lekker wat drinken en wat pepernoten eten. Voor de allerkleinsten  was er zelfs nog een kadootje van sinterklaas.
Hierna mochten de c-meiden en de b-meiden nog even lekker te keer gaan met sinterklaashandhonkbal. Een spannende variatie op zaalhonkbal helemaal bedacht door Sinterklaas zelf! Snelheid en vaardigheden waren de twee belangrijkste punten van deze bijzondere training.
Ook zij kregen natuurlijk na afloop heerlijk wat drinken en een aantal pepernoten!
Het was erg fijn dat alle trainers die er waren ook mee hielpen met de ATC om zo een ontzettend gezellige activiteit neer te zetten.
Super mooie foto’s van het Pietenparcours zijn terug te vinden op: www.photojr.nl
De ATC hoopt dat Sinterklaas en Zwarte Piet volgend jaar weer zo’n spannende en gezellige activiteit in petto heeft voor de jeugd van Kwiek!