Verenigingsontbijt HV Kwiek

De activiteitencommissie organiseert dit jaar weer een overheerlijk verenigingsontbijt. Zondag 25 maart is het laatste thuisprogramma en moet (bijna) ieder team spelen. Aangezien iedereen toch moet ontbijten, leek het ons leuk om dit gezamenlijk te doen. De ATC ziet dit als een mooie gezamenlijke afsluiting van de competitie. Iedereen die betrokken is bij handbalvereniging Kwiek kan daarom gezellig komen eten. Voor iedereen die zich opgeeft, staat op zondag 25 maart om 09.00 uur een overheerlijk ontbijt klaar in sporthal Valkenlaan! Hiervoor vragen wij een symbolisch bedrag van €2,-, zodat alles aangeschaft kan worden. Iedereen is van harte welkom om te komen ontbijten, maar geef iedereen wel even op! Opgeven graag voor 21 maart. Mochten er speciale wensen of diëten zijn, meld dit bij de opgave. Graag zien wij jullie allen gezellig aan tafel bij het VERENIGINGSONTBIJT van HV Kwiek.

Hierbij geef ik graag de volgende personen op:

Voor- en achternaam
Speciale wensen/dieet