Sponsoring HV Kwiek

Klik hier voor onze sponsoren

Hv Kwiek kent een aantal mogelijkheden tot sponsoring:

Sponsoring kleding en materiaal

Wordt teamsponsor en voorzie één van onze teams van nieuwe kleding. Bij de kledingsponsoring gaan we uit van een driejarig contract. HV Kwiek kent de volgende sponsormogelijkheden:

• Wedstrijdtenues
• Trainingspakken
• Tassen
• Overige mogelijkheden in overleg

Bij het aangaan van een dergelijke sponsoring mag de sponsor het onderstaand verwachten:

• Het team speelt drie jaar tijdens competitiewedstrijden en toernooien in de gesponsorde kleding
• Een advertentie op de website voor de duur van het contract, inclusief link naar eigen website
• Een advertentie op de website voor de duur van het contract, inclusief link naar eigen website

Tarief per jaar

• Volledige pagina € 175,-.
• Halve pagina € 100,-
• Kwart pagina € 60,-.
(kosten per jaar)

Bij het plaatsen van een advertentie wordt er tevens een logo + link op de website van Kwiek geplaatst.

In verband met een correcte verwerking is het van belang dat de advertenties op de juiste wijze worden aangeleverd, klik hier voor de aanleverspecificaties.

Natuurlijk zijn er altijd meer mogelijkheden, neem hiervoor contact op met: Piet van slochteren p.van.slochteren@vanwijnen.nl