Inschrijven handbaltoernooi HV Kwiek 2018

De deelname voor jeugdteams zijn gratis. De kosten voor de senioren bedragen €25,- per team. Opgeven kan via het onderstaand aanmeldingsformulier. De inschrijving voor het handbaltoernooi van HV Kwiek sluit op zondag 3 juni 2018. Na deze datum ontvangt u meer informatie omtrent het toernooi. Met de opgave voor het toernooi verplicht u zich tot betaling van het inschrijfgeld. Wanneer de betaling binnen is, is uw inschrijving definitief. De inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld.

Wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen via atc.kwiek@gmail.com.

Wij hopen uw vereniging met één of meerdere teams te mogen begroeten op ons toernooi.

Naam vereniging *
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Catergorie *  D- jeugd gemengd (zaterdag 8 sept)
  E- jeugd gemengd (zaterdag 8 sept)
  Jongens C- jeugd (zaterdag 8 sept)
  Meisjes C-jeugd (zaterdag 8 sept)
  Dames midweek (vrijdag 7 sept)
  Dames 2 (zaterdag 8 sept)
  Dames 1 (zondag 9 sept)
  Heren 1 (zondag 9 sep
Opmerkingen
Bovengenoemde vereniging schrijft de volgende teams in voor het toernooi op vrijdag 7, zaterdag 8 en/of zondag 9 september. Deelnemende teams aanvinken, het deelnamegeld bedraagt voor de senioren €25,- per team en de jeugd teams kunnen gratis deelnemen.